24.2.2017

Kuulumisia ja uutuustuotteita

*Osa tuotteista saatu yhteistyössä
*Sis. mainoslinkkejä
Hei!
Olemme lähdössä perheen kanssa tänään laivalle, Ruotsiin. Sieltä tulee sitten viikonlopun jälkeen postausta, jos kiinnostaa tietää matkasta enemmän, mulla on viime vuoden matkalta postaus (lue tästä), esimakua tulevasta postauksesta!
 Aloitin pari viikkoa sitten harrastamaan street dancea, joten mulla on kolmesti viikossa harjoitukset + kaikki omat treenit. Ajattelin aluksi, että multa löytyy vapa-aikaa ihan riittävästi, mutta kun harjoitusten päälle lisää vielä kaiken urheilun ja ystäville varatun ajan niin viikko onkin buukattu täyteen. Streetissä on ollut kivaa, vaikka olenkin muista ryhmäläisistä jäljessä. Onneksi 'pitkän' tanssihistoriani ansiosta opin liikkeet aika nopeasti ja sarjat jäävät hyvin muistiin. Olemme suunnitelleet streetin ja nykärin yhdistämistä esitykseen ja omasta mielestä idea on loistava!

Tosiaan, tänään saapui postissa GinaTricotin paketti, joka sisälsi parit farkut. Mun suosikki malli on Alex ja olen siis ainoastaan kokeillut Alexeja ja Mollyja. Alexit ovat matalavyötäröiset toisin kuin Mollyt, jotka ovat korkeavyötäröiset. Farkut saapuivat yllättävän nopeasti ja pääsenkin käyttämään niitä laivalla. Ostin myös tänään H&M:ltä parit rintsikat, olen himoinnut tällaisia pitsisiä rintsikoita jo kauan! Onneksi mulla on sen verran pienet tissit, että voin käyttää tällaisia ohuita rintsikoita :D.  Hintaa näillä oli 15€/2kpl, joten päätin vihdoin raaskia ostaa tällaiset.

CLOTHING

Ja vielä viimeisenä, olen seurannut Instagramissa varmasti yli vuoden @Body_blendz nimistä tiliä. Olin himoinnut jo kauan heidän kuorinta-aineita ja sain BodyBlendziltä testiin yhden heidän tuotteista, Coconut Delight kuorinnan. Body Blendz on Australialainen yritys ja heidän kaikki kuorinnat 100% ovat luonnonmukaisia ja vegaanisia. Tuotteet ovat siis tehty pääosin kahvista, joka silottaa, pehmentää ja tästä on apua raskausarpien, aknen, ihottuman ja selluliitin hoidossa. 
Coconut Delight sisältää arabica-kahvin puruja, merisuolaa, kookoshiutaleita- ja öljyä sekä manteli-, makadamia- ja jojobaöljyjä. Tuote sopii erityisesti kosteusköyhälle iholle ja mikä parasta sitä voi käyttää vartalon lisäksi kasvoille! Suurien kahvinpurujen vuoksi en kuitenkaan suosittelisi hankaamaan kuorintaa kasvoilla vaan esim. taputtelemaan ja painelemaan kasvoille hellä varoen.
Kunhan pääsen tutustumaan tähän tarkemmin, voin kertoa tuloksista ja vaikutuksista ihan omassa postauksessa!
PS. Koodilla Hottie -20% tilauksesta!!

BODYBLENDZ

Onko BodyBlendz sulle tuttu?

4 kommenttia:

 1. Kivaa laivareissua! Voisin veikata, että taitaa olla moni muukin menossa laivalle, kun on hiihtolomat käynnissä. Ja tee ehdottomasti postaus reissusta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Meillä on vasta viikon päästä hiihtoloma, jolloin mennään uudestaan laivalle :D

   Poista
 2. Gina Tricot'n farkut on kyllä hyviä, itse omistan kahdet Mollyt :) Kivaa reissua ♥

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.