25.1.2017

Myöhäiset joululahjat

Ihan hävettää julkaista tämä näin myöhässä, joulustahan on jo tasan kuukausi. Mutta parempi myöhässä kuin ei koskaan, eikö? Osa joululahjoistani saapui myöhässä ja koulun ja pimeän sään vuoksi kuviakaan ei ole saatu otettua. Ajattelin ensiksi, että teen tähän samaan postaukseen joulunjälkeisiä ostoksia, mutten raaskinut, joten niistä sitten myöhemmin lisää!

Toivelistallani oli uusi objektiivi ja sen myös sain. Se on SIGMA 17-70mm F2.8-4 DC MACRO. Olen sillä nyt kuvaillut jonkun verran ja tähän mennessä olen ainakin tykännyt hirmuisesti! Ainut huonopuoli, jonka olen löytänyt tässä on se, että jos kuvaa alas- tai ylöspäin, tarkennusrengas antaa periksi.


Sain myös vähän kosmetiikkaa, Max Factorin kynsilakan sävyssä Energy Azure, sitä en ole ehtinyt testailemaan mutta rakastuin tähän sävyyn! Koulussa käytin suunnilleen saman sävyistä Dependin lakkaa ja pidin siitä todella paljon ja ihana, että sain tämän, ettei tarvitse sitten koulusta ostaa vastaavanlaista :)
Ystävältäni sain myös Freemanin ihonhoito setin, joka sisälsi Pomegranate body washin ja  Pomegranate body sugar scrubin sekä kuorintakintaan. Molemmat aivan mielettömän hyvän tuoksuisia ja iho on silkkisen pehmeä ja hyvän tuoksuinen käytön jälkeen!


Tilasimme myös Oriflamelta pikkusiskolleni kasvoharjan joululahjaksi, johon minä sain sitten omat vaihtoharjakset, jotta minäkin voisin käyttää sitä! Sain kaksi normaalille ja herkälle iholle tarkoitettua vaihtoharjaa ja yhden tehopuhdistavan vaihtoharjan. Tosiaan, yhtä harjaa pystyi käyttämään n. 3kk, joten mulla on nyt vaihtoharjoja melkein koko vuodelle, kun en ihan viikottainkaan viitsi käyttää kasvoharjaa sen kuorivien ominaisuuksien takia.


Ja vielä viimeiseksi sain mummoltani jo ennen joulua talvikengät lahjaksi, en olisi kuitenkaan halunnut niin kalliita (160€). Kuitenkin sovimme että yritän pitää näitä kolmisen vuotta, jotta ne maksavat itsensä! Niistäkin oli tähän hätään kuvattavaksi, juuri kuvaus reissun jälkeen aivan lumessa ja märkinä. Kuvaus reissusta tuli kuitenkin turha - sain ihmeen hyviä kuvia - sillä heti kotiin päästyä ja otettua nämä kuvat, päätin tyhjentää muistikorttini, enkä muistanut siirtää otettuja kuvia kovalevylle, hyvä minä!


Tässä taisi olla mun kaikki joululahjat vähän myöhässä vain!

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.