25.12.2016

Linkkaa blogisi

Kuva tästä

Heips!
Linkkaa blogisi -postauksia näkee paljon Blogit.fi:ssä ja kun siellä ahkerasti seuraan montaakin blogia, ajattelin tehdä itsekin tällaisen!  Musta itsestäni on kiinnostava lukea muiden mielipiteitä ja arvosteluja erilaisista blogeista ja lukulistani täyttyy suurimmaksi osaksi juurikin näiden postauksien aarteista!:)
 Kaikkien blogiensa linkkaajien kesken valitsen 5 suosikki blogiani tänne ja kerron niistä vähän, kuten mikä blogissa iski silmään ja päätyi näihin kuuteen valitsemaani!

Ohjeet:
 • Blogin voit linkata tänne 23.12.2016 - 10.1.2017 välisenä aikana. Viisdestä suosikki blogistani teen erillisen postauksen jossa sitten arvostelen niitä!
 •  Kommenttiin jätä totta kai blogisi linkki ja kerro vähän blogistasi ja itsestäsi (pelkkiä linkkejä en hyväksy!) Otan vastaan kaikki blogit, sisällöllä ei ole väliä!
 • Kerro kommenteissa saanko käyttää banneriasi, tai blogissasi olevia kuvia postaukseen!
Ja eikun linkkaamaan!:)

34 kommenttia:

 1. http://revontulipalo.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi täynnä ruokaa, matkustelua ja positiivisia ajatuksia. Oon tosi aktiivinen ihminen ja postauksissa näkyykin usein pk-seudun (ja muidenkin paikkojen) tapahtumia, uusia paikkoja ja sen sellaista :)

  Kulutan itse parhaillaan tokaa välivuotta. Ens syksynä olisi tarkoitus olla taas koulussa (muttaa missä, se on vielä vähän arvoitus). Sitä ennen aion kuitenkin ottaa kaiken irti kouluttomasta ajastani :D

  Sellaista. Niin ja blogi päivittyy useamman kerran viikossa, eli postauksiq ei tartte odotella puolta kuukautta.

  VastaaPoista
 2. http://marihelenn.blogspot.fi/

  Aikalailla lifestyle blogigksi kuvailisin blogiani. Hyvinvointiin koitan kiinnittää huomiota, fyysiseen ja psyykkiseen. Omasta elämästä; muutosta, piakkoin valmistumisesta ja lemmikeistä tulee olemaan postauksia ensi vuoden puolella!(: Postauksia tulee yleensä kerran viikossa, joskus oman elämän tapahtumien vuoksi kerran kahdessa viikossa (:

  Postauksessa saa käyttää kaikkea mitä blogista löytyy :'D

  VastaaPoista
 3. http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  Yläasteikäisen tytön lifestyleblogi, jossa aiheita monipuolisesti ruokaresepteistä syvällisempiin pohdintoihin. Postauksia täydentää isot ja hyvälaatuiset kuvat. Pyrin blogillani jakamaan positiivista energiaa kaikille! :-) Kirjoitan postauksia melko usein, kiireistä ja menoista riippuen 4-7 kertaa viikossa.

  Ja saat käyttää kuvia tai banneria vapaasti.

  VastaaPoista
 4. http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.com/

  14-vuotiaan Helsinkiläis tytön lifestyle blogi, jossa kerron elämästäni ja muusta tärkeästä. Postauksia tulee 2-4 kertaa viikossa.

  Kuvia ja banneria saat käyttää :)

  VastaaPoista
 5. https://laura-linnea.blogspot.de/

  Oon 23-vuotias opiskelija, ja tällä hetkellä vaihdossa Saksassa. Viime kesän olin Keniassa vapaaehtoistyössä, ja lähinnä kirjottelen arjestani, menemisistäni ja millasia fiiliksiä ulkomailla asuminen ja reissaaminen herättää. Siinäpä varmaan kaikki olennaisimmat! :D

  Banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 6. http://jasmineitanen.blogspot.fi/

  ''Tällä hetkellä sisustetaan ihanaa omakotitaloa,
  koulutetaan koiranpentua ja nautitaan elämästä täysin
  siemauksin. Onnellinen avovaimo, laukkufriikki ja materialisti.''

  *kuvia ja banneria saa käyttää :-)

  VastaaPoista
 7. www.believemydestiny.blogspot.fi

  Kuvia ja banneria saapi käyttää

  Blogissani tulee esille ensinnäkin Mikael Gbrielin fanittaminen, Tai ainakin videoilla :D Mutta siis lifestyle painotteinen blogi, joka on myös blogit.fi sivustolla aiheissa muut sijalla 18. Blogi on todellakin minun näköinen ja ei kuullu perus massa blogeihin. Siellä on varmasti jokaiselle jotakin, ei muuta kun lukemaan.

  VastaaPoista
 8. allthemgoodthings.blogspot.fi

  24-vuotiaan mimmin maanläheinen ja monipuolinen lifestyle-blogi, jossa kantava tekijä on positiivisuus sekä elämän pienien juttujen fiilistely. Paljon kuvia, päivänasuja, kosmetiikkaa, ruokaa ja reseptejä sekä elokuva- ja musiikkiaiheisia postauksia.

  Kuvia ja banneria saa käyttää tähän tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 9. http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  Marraskuussa perustettu lifestyle-blogi, josta kuitenkin löytyy jo rutkasti postauksia ja uusia tulee vähintään yksi (yleensä useampi) viikossa. Vaikka blogi onkin uusi, niin blogimaailma itsessään ei ole minulle, 18-vuotiaalle imatralaiselle lukiolaistytölle, mitään uutta vaan omia blogeja on ollut aikaisemminkin.

  Kuvia ja banneria saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 10. https://festinalente-riikka.blogspot.fi/

  22-vuotias turkulaistunut helsinkiläinen ja ammatiltani täysipäiväinen fysioterapian opiskelija. Elämää ja arkea pyörittävät mieheke, ystävät, liikunta ja hyvinvointi (tai näin ainakin yritän) sekä Netflix hyvänä vastapainona. Blogi edustaa näin ollen lifestylea!

  Käytä toki kuvia ja banneria esittelypostaukseen, jos mun blogini valitset :-)

  VastaaPoista
 11. http://musteellajahopeallakirjoitettu.blogspot.fi/

  14-vuotiaan neitokaisen blogi. Kirjoitan runoja, muuta luovaa, tarinoita elämästäni taiteen, kirjojen ja teatterin tiimoilta.
  Jaa a, ei tämä ihan perinteinen lifestyleblogi ole, täynnä oman luovuutta ja kasvamista, hiukan päiväkirjamaiseksi luotu :)

  VastaaPoista
 12. http://greettak.blogspot.fi/

  Rakkain harrastukseni on valokuvaaminen, jota tuon eniten esiin blogissani. Kirjoittelen myös kuulumisia arkielämästäni ja matkustelusta. Kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 13. Jenni's lullaby

  25-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy asuja, sisustusta, reseptejä, kirppislöytöjä ja ihan sitä tavallista arkea. Arkeeni kuuluu aviomies, 2-vuotias poika ja vastasyntynyt tyttö. :)

  Saa käyttää kuvia/banneria :)

  VastaaPoista
 14. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön hyväntuulinen lifestyleblogi. Blogissa näkyy kiinnostukseni kuvailuun, vaatteisiin ja kauneudenhoitoon. Tämän lisäksi kirjoittelen arkisia höpinöitä ja välillä syvällisempääkin pohdintaa. :)

  Kuvia ja banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 15. moi :) olen kaksikielinen tyttö Pietarista. kirjoitan muodista ja kauneudesta, välillä teen lifestyle-postauksia. Minulla on tosi hieno instagram, jota päivitän ahkerasti, ja blogini on täynnä ihania kuvia.
  blogini osoite on katjaekaterina.com
  kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 16. fashionsituation.blogspot.com

  23-vuotiaan naisen muoti painotteinen blogi josta löydät mm. paljon päivän asuja, kirppislöytöjä sekä kosmetiikka testailuja :)

  Banneria ja kuvia saa käyttää ihan vapaasti :)!

  VastaaPoista
 17. http://erikakooo.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi. Postauksia teen minua kiinnostavista aiheista kuten sarjoista, leffoista ja musiikista. Kirjoitan postauksia vähintään kerran viikossa, yleensä useammin.

  Kuvia ja banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 18. Hei,

  Kierrätystä, hävikkiruokaa, tuunaus vinkkejä ja arjen omituisuuksia. Sellainen on minun blogini. Kierrätys ja tuunaus on intohimoni ja haasteena on elää mahdollisimman rikasta elämää pienellä rahalla.

  http://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. 25-vuotias naimisissa oleva muidu. Muutin viimevuonna Brasiliaan mun brassimiehen kanssa ja blogi on enimmäkseen pelkkiä wtf hetkiä, mitä tässä maassa näkee, kokee ja kuulee jokapäivä.
  Yritän parhaani mukaan sopeutua tähän upsidedown maahan, millä ei ole yksinkertasesti yhtään mitään yhteistä Suomen kanssa. EI yhtään mitään. Yritä siinä sit sopeutua, ku ei kukaan puhu täällä ees englantia. Mut aurinko paistaa joka päivä ja kämppä on biitsillä ni, en kyllä elämääni vaihtais!

  http://brazilandiia.blogspot.com.br/

  VastaaPoista
 20. http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  19-vuotiaan maailmanmatkaajan reisuu-/lifestyleblogi. Kirjoittelen asiasta ja asian vierestä, rennolla ja positiivisella meiningillä. Tällä hetkellä asun Australiassa ja edessä on reppureissauksen täyteinen alkuvuosi!

  Kuvia ym saa käyttää esittelyyn :)

  VastaaPoista
 21. Mie kirjotan blogissa elämästäni ja sen eri osa-alueista. Aihetta en oo rajannut sen tarkemmin, joten vastaan voi tulla vaikka mitä. Ja kaikkea saa käyttää hyödyks :)

  http://rajavarina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 22. http://2avlt5.blogspot.fi

  Olen 21-vuotias lääkisopiskelija Tartosta. Opiskelen täällä toista vuotta kansainvälisellä linjalla englanniksi ja luonnollisesti blogista löytyy myös koulujuttuja. Rakastan valokuvia ja haluaisin ikuistaa jokaisen hetken filmille. Rakastan kesäöitä, aikaisin heräämistä, luonnonkukkia, suklaata ja laskettelua. Haluan matkustaa paikkoihin joissa en ole koskaan ennen ollut ja kokea niin paljon. Tervetuloa seuraamaan mun elämää.

  PS Saat käyttää banneria ja muuta blogin sisältöä esittelyyn :-)

  VastaaPoista
 23. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  20-vuotiaan kameran molemmilla puolilla viihtyvän tytön monipuolinen lifestyle- & kauneusblogi.

  Banneria, kuvia ja mitä tahansa saa käyttää!

  VastaaPoista
 24. https://sannialina.blogspot.fi/

  20-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Kirjoittelen laidasta laitaan mm kosmetiikasta, muodista ja minulle ajankohtaisista asioista. :-) Kuvia ja banneria saa käyttää esittelyyn.

  VastaaPoista
 25. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa ja positiivista fiilistä!

  Banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 26. aveclotta.blogspot.fi

  20v naisen alku Mikkelistä. Arki kulkee vahvasti koulun, urheilun ja koiran ympärillä.
  Blogini painottuu lifestyle ja hyvinvointi tyyliseksi. Minulla on noin kolmen vuoden blogitauko takana ja nyt siis takaisin kuvioissa!

  VastaaPoista
 27. Kuusenmatkassa.blogspot.fi

  Blogi kertoo 04 syntyneen Saanan ja suomenhevosruunan Kuusen elämästä muiden hevosten siivittäessä arkea(en omista Kuusta). Blogissa kertoilen myös tallielämästä ja Kuusen viidestä hevos kavererista. Postauksia on laidasta laitaan, ajatuksia, asiapostauksia, kuvailua...

  Kuvia ja banneria saa käytää.

  VastaaPoista
 28. http://petrajanica.blogspot.fi

  22-vuotiaan Turussa asuvan lifestyle-blogi. Kirjoittelen niin arjen pienistä kuin suurista ilon ja surun hetkistä, ruoan tuoksusta, sisustamisesta ja tietenkin mukana ripaus kauneutta!

  VastaaPoista
 29. http://mydifferentdream.blogspot.fi/

  Lukion ensimmäistä vuotta käyvän ja Pohjois-Suomessa asuvan tytön lifestyle painotteinen blogi. Päivitän blogia kahdesti viikossa ja siihen sisältyy omia suosikkeja, mielipiteitää, ajatuksia ja erilaisia vinkkejä :)

  VastaaPoista
 30. koaellan.blogspot.com

  Kirjoittelen Amsterdamista käsin hyvinvointi ja lifestyle-painotteista blogia. Blogissa mm. terveellisiä reseptejä, Amsterdam-suosituksia, kuulumisia, matkusteluhöpinöitä ja tyttöjen juttuja!

  Banneria ja kuvia saa toki käyttää :)

  VastaaPoista
 31. Hahah kunnon sekoilua kun aikaisemmissa kommenteissa osoite ei näkynyt :D Mutta tässä blogini, ja kuviani saa myös käyttää postauksessa :)

  suvimyllymaki.com

  Rakastan aamuja, kahvia ja hyvän treenin jälkeistä fiilistä. Unelmoin Pariisista ja tulen iloiseksi kissavideoista.

  Blogistani saat lukea juttuja tyylistä, treenistä ja arjen iloista. Täällä inspiroidutaan, tavoitellaan unelmia ja jaetaan vinkkejä.

  Tervetuloa seuraamaan ❤

  VastaaPoista
 32. http://pannariblogi.blogspot.fi

  Lifestyle-blogi valokuvauksella, matkustuksella, kauneudella, ruoalla ja kisuilla ja milloin milläkin. Saat käyttää banneria ja kuvia jos tykästyt!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.