19.12.2016

Aloitin Oriflamen jälleenmyyjänä

Hei!
Aloitin Oriflamen jälleenmyyjänä. Olin kuullut jo aiemmin Oriflamesta ja sen laadukkaista tuotteista ja testannutkin jo joitakin tuotteita, kuten The One -sarjan ripsiväriä. Selvitin, voiko 16-vuotias ryhtyä Oriflamen jälleenmyyjäksi ja kyllä voi, huoltajan suostumuksella!

 Olen jo tekemässä ensimmäistä tilaustani! Esitteessä sivulla 26 on SkinPro Cleansing System - kasvoharja, jonka tilaamme tarjoushinnalla 29.90€ (norm. 45€), sekä sen vaihtoharjat normaali/sekaiholle sekä tehopuhdistava vaihtoharja, molemmat 2kpl/9.90€. Tilaan myös sopivan putsarin, joka on Pure Skin Purifying - puhdistusgeeli, joka on ongelmarasvaiselle iholle.
Kirjoitan näistä postauksen, kun nämä ovat saapuneet ja olen ehtinyt testaamaan näitä!Esitteeseen voit tutustua tästä (click). Tämän esitteen hinnat ovat voimassa 22.12.2016 asti, joten kannattaa olla nopea! Sen jälkeen tulee uusi kuvasto eli uudet tuotteet uusilla hinnoilla. Postaan siitä sitten erikseen:)!  Mutta, käykää tutustumassa kuvastoon ja jos löydätte sieltä jotain kivaa niin ottakaa yhteyttä sanniijuliaa@gmail.com.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.