4.11.2016

Testissä LR True Color lakat!


Sain LR:ltä tässä kuussa ilmestyvät Joulun limited kynsilakat ja luomiväripaletin (josta tulossa myöhemmin...).


LR True Color nail polish - sävy: Shimmering Silver, 5.99€
Tämä on aivan upea lakka, levittyy hyvin eikä laittamisessa ollut mitään ongelmaa! Glitter lakat eivät ennen ole olleet oikein lemppareitani, mutta nyt olen innostunut käyttämään niitä ja tehnyt sellaisia jopa itse. Tämä oli ihana lisä lakkojeni sekaan, sillä tässä on pieniä hileitä, toisin kuin Wild&Mildin hopeisessa lakassa. Tulen käyttämään tätä varmasti useastikin lakkauksiini!


LR True Color nail polish - sävy: Rosegold Metallic, 5.99€
Ja sitten tämä... Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä! Odotin innolla tällä lakkaamista. Aluslakkana toimi Trindin Nail Repair ja tämä lakkahan ei suostunut tekemään yhteistyötä Trindin repairin kanssa. Ensimmäinen veto oli aivan upea, mutta toisella vedolla lakka meni ruttuun, se levisi ja siihen tuli halkeamia/reikiä. Koska mun oli silti pakko päästä laittamaan kynteni tällä, poistin epäonnistuneen kerroksen ja laitoin aluslakan ja annoin sen kuivua. Siltikään lakkaus ei onnistunut millään. Aloin jo hermoastua, mutta äkkäsin, että ehkä tuo Trindin repair ei olekaan mikään paras aluslakka tähän ja vaihdoin lumenen aluslakkaan, jolloin lopputuloksesta tuli paljon kauniimpi, muttei siltikään mikään tasaisin! Vaikka aluksi lakka ei millään suostunut tekemään yhteistyötä kanssani ja Trindin kanssa, rakastan tämän sävyä silti ja odotan ensikertaa, jolloin pääsen oppineena laittamaan tällä kynteni!Onko teillä kokemuksia LR True Color lakoista? Jos on, niin millaisia?:)

8 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt ♥ Itse tykkään tosi paljon glitterisistä lakoista :) Se on kyllä ärsyttävää, jos levittäminen on hankalaa :/ Nää lakat oli itselleni uusi tuttavuus, täytyy katsoa tarkemmin lakkahyllyjen tarjontaa :D

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!:) Ehkä mä vielä joku päivä osaan levittää tuon lakan oikein:)

   Poista
 2. Täysin uusi tuttavuus mulle toi LR merkki, joten pitääkin tehdä pieni googlettelu kyseisestä merkistä :') Vitsit mä ihastuin tohon hopeiseen lakkaan, aivan ihana♥ Tykkään muuten sun blogin ulkoasusta ihan superpaljon♥

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ompa kiva tuo metallisen roosan sävyinen! Mä en kauheasti kynsilakkoja käytä, mutta voi vitsi kun käyttäisin niin ostaisin tuon :-)

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka kaunis glitterlakka! ♥_♥

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.