2.11.2016

Mills käsi- ja jalkahoito tilaus!

Mun käsi- ja jalkahoito tilaus on saapunut ja tilasimme tuotteet Mills:isltä!
Pääsimme tiistaina ja keskiviikkona, eli tänään tekemään jalkahoitoja toisillemme ja se oli todella kivaa! Varsinkin kun tulokset näkyivät niin selvästi, rapsutimme kirurgin veitsellä sarveistumaa ja kovettumaa pois, lyhensimme kynsiä ja siistimme kynsinauhoja ja osa pääsi käyttämään jo poraa! Harmi vain, kun itse en ehtinyt tekemään ihan kaikkea, sillä skapellin käyttö ensimmäistä kertaa jännitti ja yhden jalan kovettumien ja sarveistumien poistoon meni sen vuoksi 2-3h... Katsotaan , milloin ehdimme tekemään kokonaisen jalkahoidon, sillä jos yhden jalan kovettumien poistaminen vie ensimmäisellä kerralla niin kauan! Ja ammattilaisilla kuulemma koko jalkahoito kestää n. 1.5h!
Mennään kuitenkin nyt välineiden pariin...

Tilaus sisältää suorat iholeikkurit (16.70€) ja suorat leikkurit (31.54€) ja kynsisakset (6.17€).


Poranteriä tuli monia, mm. pyöreä timanttiterä, timanttifissuura, timanttipäärynä, pikkuliekki, ruusu 1,8 ja ruusu 2,3 sekä Dia twister, päärynä ja pitkä fissuura. Kaikki poranterät olivat yhteensä 86.29€.
Poranteriä on moneen eri tarkoitukseen kuten kovettumien, syylien ja känsien poistoon sekä kynnen ohentamiseen ja tasoittamiseen ja moneen muuhunkin tarkoitukseen!

Kaksoisinstrumentti (7.11€), Kynsiuurreviila (6.32€), Veitsenvarsi (3.27€) ja komedorauta, eli ihomatorauta (7.93€). Saamme koululta teriä veitsenvarsiimme aina hoitoihin ja niitä sitten vaihdetaan hoitojen jälkeen.

Sitten vielä lasiviila (2.50€), timanttipinnoitettu kynsiviila (6.27€) ja pinsetteinä automaattipinsetit (10.89€) ja tarkkuuspinsetit (6.45€). Tässä vaiheessa vielä automaattipinsettien käyttö on minulle vierasta ja ylipäätänsä muiden kulmien nyppiminen on uutta!


Lopuksi vielä raspinvarsi (6.90€) ja naamiosivellin (3.27€). Saamme koululta raspipapereita, jotka kiinnitetään varteen ja vaihdetaan joka hoidon jälkeen!


Koko summa oli 250€ ja ostin vielä Tokmannilta niille säilytys rasian, ettei välineet mene rikki tai hukkaannu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.