31.10.2016

TRIND

Viime viikolla meillä oli koulussa Trindin ja Idunin koulutus. Idun on ruotsalainen mineraalimeikki sarja, jota myydään vain apteekeissa. Jos IDUN kiinnostaa lisää, käy kurkkaamassa merkistä lisää heidän sivuilta , sillä tällä kertaa esittelen Trindiltä saamamme kynsienhoito setin!

Trindin setti sisältää Nail Magic taikaviilan, Nail Balsamin ja Nail Repairin. Pakkauksen mukana tuli myös pieni vihkonen, jossa on Trindin tuotteista kerrottuna lisää!

Taikaviilalla käsitellään kynnet kolmivaiheisesti ja tämä hoito kuuluisi tehdä kerran kuukaudessa. Mustalla osalla poistetaan kynnen päältä sen ylin kerros, joka on kuivunutta sarveissolukkoa viilaamalla pyörein liikkein kynttä. Valkoisella osalla taas aktivoidaan kynnen kosteudentuotantoa ja toisella puolella olevalla harmaalla osalla kosteus levitetään tasaisesti koko kynnelle. Hoidon jälkeen kynnet ovat super kiiltävät ja mahdolliset uurteet tasaisemmat (joita minulla on ainakin peukaloissa)!

Nails Balsam on taas kynnelle jätettävä hoitoaine, joka auttaa hauraisiin ja kuiviin kynsiin. Tuotetta olisi tarkoitus käyttää joka päivä kynnelle ja kynsinauhoille. Levitä ensiksi tuote kahdeksi minuutiksi kynnelle vaikuttamaan ja sen jälkeen hiero hoitoaine kynsille ja kynsinauhoille. Tämän jälkeen voi käyttää aluslakkaa tai seuraavaksi esiteltävää Nail Repairia!

Nail Repair on kynnenvahvistaja, joka ei kuitenkaan jätä kynttä kovaksi vaan tekee kynsistä vahvat ja joustavat. Se myös estää kynsien kuivumisen ja värjäytymisen. Tätä voi käyttää myös aluslakan korvaajana! Parhaat tulokset saat, kun käytät Nail Repairia kahden viikon ajan joka päivä, jolloin edellinen kerros poistetaan kynsilakanpoistoaineella.

Olen testaillut tuota Balsamia ja viilaa ja tulokset ovat olleet hyvät! Nail Repairia ei ole tullut käytettyä kuin pari kertaa, sillä en viitsi joka päivä poistaa sitä ja laittaa uudestaan!


Onko teillä Trindin tuotteita tai oletteko kuulleet merkistä?

1 kommentti:

  1. Täytyykin testata kyseisiä tuotteita! :) Kuulostaa hyvälle<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.