18.9.2016

Ihonhoidon uutuudet

Mulla on kaksi uutuutta Mary Kayn Botonical Effects sarjasta, jossa tuotteet ovat suunniteltu herkälle ja kuivalle iholla, myös sellaiselle iholle jossa talineritys on suurta ja ihohuokoset ovat erottuvat. Itselläni on pintakuiva iho, talineritystä ja näkyvät ihohuokoset, joten tuotteet ovat täydelliste minulle. Sarjaan kuuluu 4 tuotetta ja niissä on kaksi tuotekoostumusta: kuivalle ja herkälle iholle sekä rasvaiselle ja sekaiholle. Minulla itselläni on tietääkseni tuo kuivalle ja herkälle iholle. Omistan kuitenkin näistä neljästä vain Cleansen ja Hydraten, eli puhdistustuotteen ja kosteutusvoiteen.

Mary Kayn Cleanse lupaa puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Tämän koostumus on geelimäistä ja sekin vaahtoaa kasvoille levittäessä. Omalla iholle se puhdistaa tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan vähän kireältä. Epäpuhtaukset ovat lähteneet hyvin, eikä mustapäitäkään löydy enää melkein ollenkaan, rasvoittuminen on vähentynyt hiukan ja tunnen ihoni jopa hyväksi! Aluksi musta tuntui siltä että tämä kuivattaisi ihoa ihan hirveästi, mutta se on kosteuttanut sitä todella hyvin. Välillä kuivana ihoni halkeili ja repeili (varsinkin niiltä aluilta jonne käytin basironia), mutta nämä kaksi tuotetta kosteuttavat niin hyvin että ihoni on taas normaali!

Hydrate on koostumukseltaan geelimäinen, kevyt kasvoilla ja helposti levittyvä. Tämä kosteuttaa ihoa todella hyvin, muttei rasvoita sitä samalla. Iho pysyy koko päivän kosteutettuna ja ainakin kosteutuksen jälkeen mattapintaisena, kunnes ihoni alkaa luonnollisesti kiiltämään. Mikään mattapinnan ja rasvoittumista hillitsevät tuotteet eivät ole  auttaneet tähän mennessä ollenkaan ihoni rasvoittumiseen. Käytän tätä myös kevyen koostumuksen meikin pohjustamiseen!

Sain nämä molemmat tuotteet Eilalta, sillä nämä olivat ns. esittely tuotteina joten niitä ei kai voinut myydä enää. Molemmat kuitenkin avaamattomia ja olen iloinen että sain nämä, isot kiitokset Eilalle!


Jos kiinnostaa, voi käydä lukemassa muista ihonhoito tuotteistani (click)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.