2.8.2016

Uutuuksia

Tässä on uusimpien tuotteideni suosikit, sillä uusia ja testattavia tuotteita on vielä niiin paljon ettei ne mahdu ainakaan samaan postaukseen. Tässä on nyt niitä tuotteita joita olen käyttänyt ja joista olen pitänyt.

Dermosilin kulmapaletti
Moni bloggaaja on arvostellut tuotteen jo, sillä se tuli Livboxissa. Ihan hyvää palautetta tästä sai, vaikkakaan melkein kukaan bloggaaja ei pitänyt tuotetta itsellään vaan antoi sen uuteen kotiin. Itse taas olen ollut tähän tyytyväinen, johtuu varmasti siitä että se on ensimmäinen 'laadukkaampi' kulmatuote. Väri tarttuu hyvin ja sopii hiuksieni sävyyn. Keskimmäinen väri on kuitenkin liian punertava/lämmin, joten se jää käyttämättömäksi. Paletin mukana tulee kaksipäinen sivellin, josta toista käytän värin levittämiseen ja toista häivyttämiseen sekä vaaleimman värin levittämiseen kulmaluulle.


Rimmelin Good To Glow highlighter
Mulla ei ole ennen ollut highlighteriä, sillä ihoni alkaa kiiltämään päivän aikana aivan järkyttävästi, vaikka käyttäisin mitä mattapinnan jättäviä tuotteita... Kokeiltuani tuotetta tykästyin siihen ja olen käyttänyt sitä usein meikeissäni. Highlighter heijastaa valoa mukavasti ja saa ihon näyttämään hehkuvammalta. Koska koostumus on voidemainen, sitä tarvitse laittaa todella vähän! Levitän tätä yleensä sormella, mutta jos väriä on liikaa, se leviää vähän joka paikkaan, joka ei ole kamalan hyvä juttu. Itse käytän tätä vain poskipäihin ja vähän nenään, muualle sellaista hehkua en tarvitse! Vaikka pidänkin tästä ja tämän käytöstä, luulen etten käytä sitä joka päiväisessä meikissäni juuri ihon luontaisen kiiltelyn takia.


Venus Spa Breeze 2in1 sheiveri
Mulla on ollut yleensä käytössä kertakäyttö sheivereitä, jotka ovat aika huonoja. Nyt löysin Anttilan alennuksista tämän. Hinnaksi oli jäänyt vain n. 10€. Päätin ostaa tämän sillä tässä on sheivaus geeli terien ylä- ja alapuolella, joten riittää että iho on kostea, eikä tarvitse levittää mitään 'ylimääräisiä' aineita jaloille. Paketti sisältää sheiverin varren, 2 vaihto päätä ja tutkiessani huomasin että mukana on jopa seinään kiinnitettävä pidike! Kokeilu kertojen jälkeen voin sanoa että olen todella tyytyväinen  ostokseen, vaikkakaan en yleensä tuhlaisi kymmentä euroa sheiveriin.Dove Seerumiöljy hiuksille ja Schwartzkopf Oil miracle light oil shampoo
Nämä tuotteet ovat olleet erittäin ahkerasti käytössä. Koska käytän näitä päivittäin, kirjoitan näistä yhdessä, sillä vaikea tietää mikä tuote vaikuttaa eniten ja millä tavalla. Kahteen viikkoon käytin seerumiöljyä hoitoaineen tilalla, sillä mökillä ei sellaista ole (sillä vettä menee liikaa hukkaan). Shampoo lupaa ilmavat hiukset ja sellaisethan ne ovatkin, ainakin suihkun jälkeen. Tuuheuttakin on alkanut löytyä ja ehkä jopa latvani pysyvät hyvinä hiusten kasvaessa! Öljyä käytän pari tippaa suihkun jälkeen, joka on riittänyt ja levinnyt hienosti hiuksiin.6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivoille tuotteille! :) Taidan laittaa näistä muutamat testiin<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania juttuja! Mä oon tykännyt myös Doven tuotteista, tällä hetkellä mulla on käytössä Nourishing Oil Care shampoo. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin välillä yllätyn Doven tuotteista, tällä hetkellä käytössä paljon tuolta merkiltä! :)

   Poista
 3. Kivoja tuotteita olet löytänyt. :)
  http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.