12.8.2016

Summer Bucket 2016 SUORITUS

Voit lukea mun Bucket listin tästä!

Lista oli pitkä ja paljon paljon tehtävää löytyi. Muuteltiin vähän kavereideni yhteistä listaa ja osa tehtävistä lähti ja tilalle tuli uusia. Kertasin listan uudestaan pariin kertaan ja huomasin mitä kaikkea en ollut tehnyt. En ollut venytellyt, lukenut kirjoja, laittanut kynsiä, käynyt telttailemassa tai kavereiden mökillä, hyvä että olen edes ollut kavereiden kanssa!

No... Voin kertoa onneksi, että kyllä niitä on tullut suoritettuakin.
Pyöräilimme Orinnorolle parin kaverini kanssa, huikea reissu! Pyöräilimme sinne n. 18km, kävelimme rotkon läpi ja pysähdyimme syömään ja juttelemaan laavulle ja sitten palasimme 4 aikoihin kotiin väsyneenä.

Perheen kanssa kävimme alkukesästä Tallinnassa, TÄSTÄ pääset lukemaan silloisen postauksen. Kävin tosiaan silloin ensimmäisen kerran kasvohoidossa, kiertelimme kauppoja niin kuin yleensä ja tuli ostettua (taas) lakkoja ja muuta.Kävimme Kuopiossa shoppailemassa.  Päivästä siis piti tulla sellainen, että sovittelemme eri vaatekokonaisuuksia, mutta koska meillä kaikilla oli kamalasti tärkeää ostettavaa niin kiertelimme etsimässä niitä. Kivaa silti oli!

Valokuvasin paljon ja kokeilin paria asetusta, jota en ollut ennen käyttänyt. Kuvat otettiin auringonlaskusta (hehe) ja asetuksista kokeilin sellaista, että se vangitsee auringonlaskun punan. Itse ainakin pidin kuvista ja siitä miltä ne näyttivät :) Vaikka otinkin paljon kuvia, kaikkialle kamera ei lähtenyt mukaan, eikä kuvia tätä postausta varten löydy.
Nyt on kuitenkin kiva palata takaisin arkeen, vaikkakin ensimmäiset koulupäivät ovat kestäneet vain 2-4 tuntia, eli todella vähän. Herätys on kuitenkin kahdeksan aamuisin klo. 5:30, eli todella aikaisin, joten nukkumaan pitäisi mennä jo kymmeneltä. Tiedän että seuraavista vuosista tulee rankkoja pelkästään jo vähäisen nukkumisen takia. Ryhmämme vaikuttaa todella mukavalta, koulu on vielä vähän sekava, mutta opin varmasti kävelemään sen sokkeloisilla käytävillä!:D
Hyvää koulun alkua muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.