20.8.2016

Ostokset: NYX ja Dermosil

Esittelen tässä nyt tällä viikolla ostettuja kosmetiikka tuotteita, Dermosilin tuotteet on tilattuja ja ne tulivat tällä viikolla ja niitä olen jo testaillut!:)


Ensimmäisenä esittelen Dermosilin tuotteet, eli ripsientaivuttimen ja Deo roll-on dödön. Ripsientaivuttimen mukana tuli 2 vaihdettavaa pehmustetta ja se taittaa ripset hellävaraisesti.
Tuotenumero: 9240
Hinta: 3.90€Deodoranttiin olen taas paljon tyytyväisempi kuin edelliseen, sillä tämä ei tuoksu niin paljon, kuin edellinen hiotessa. Dermosilin sivuilla lukee, että tuoksussa on vivahde kurkkua, kukkien ja hedelmien raikkautta, mutta tuoksu on ihanan mieto. Edellisestä dödöstä vielä sen verran, että itselläni, kuten aina tuote ei enää tehonnut yhtä hyvin kuin aluksi. Tällekin, kuten kaikille dödöilleni käy varmasti niin, ettei se tehoa enää minulle.
Tuotenumero: 3779
Hinta: 2.90€

Ja suosikkini kaikista ostoksista oli NYXin puuterimainen contour paletti. Olen testannut sitä kerran ja se oli todella pigmenttinen. Koska paletti sisältää kahdeksaa erilaista sävyä, eikä kukaan oikeasti tarvitse niin montaa sävyä naaman contouraukseen, voi paletista kokeilemalla etsiä sopivat sävyt omaan ihonväriin. Itse olen ehtinyt testata palettia kerran ja tottuneena huonoon pigmenttiin, otin väriä aivan liikaa ja poskessani oli pelkkä ruskea raita! Elikkäs väriä tarvitsee todella vähän hyvään lopputulokseen. Ostin paletin Sokokselta 20€ (norm. 27€) lahjakortilla, joten hinta ei ollut paha.


 
Kun paletin kääntää, sen pohjassa lukee sävyt ja niiden koodit, jotta loppuneen sävyn voi ostaa uudestaan ja laittaa tyhjän sävyn paikalle.Onko teillä jotain näistä jo ostettu tai onko suunnitelmissa ostaa?:)

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus, täytyykin testata näitä tuotteita :)

  https://hhedes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Tota NYXin palettia olis kiva kokeilla, mutta just nyt mua himottaa enemmän voidemaiset paletit, joten semmonen olis nyt etsinnässä :-D

  https://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itselläni OLI voidemainen contour kit, mutten pitänyt siitä hirveästi. Tähän olen kyllä ollut tyytyväinen!

   Poista
 3. Iha sika kivan näkönen toi paletti etenkin!

  http://gotlostinadream.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.