3.5.2016

New in | Banggood

Tilasin siis Banggoodilta jälleen kerran uusia kosmetiikka tuotteita! Muun muassa kynsituotteita ja pari meikkisivellin settiä! Tuotteet ovat tulleet, joten kerron niistä vähäsen!

 Tällä kertaa tilasin vain pari meikkisivellintä, 10kpl valkoisia siveltimiä, joista olen tähän mennessä testannut vain kolmea. Noista suuremmista siveltimistä tiedän tarkalleen vain sen, että yhdellä niistä levitetään meikkivoide, muita kahta olen käyttänyt milloin mihinkin mm. bronzerin laittamiseen :D Tietäisikö joku paremmin mihin muita käytetään..? Mutta siveltimet voit tsekata tästä!


Toisena meikinlevittimenä tilasin näitä instagramista tuttuja hammasharjoja, joo en todellakaan tiedä näiden suomenkielistä nimeä, mutta näin tuotteen nimessä lukee ''Oval Makeup Brush Foundation Blend Beauty Cosmetic Brushes Tool''  jos joku tietää paremmin!
Itse olen tykännyt tästä, voidemaisen bronzerin levittäminen ja peitepuikon levittäminen on tällä paras! Tämän tuotteen voit tsekata tästä!


Tilasin paljon kynsituotteita mm.
Tarroja: Tilasin monta erilaista mallia, joilla voi tehdä mm. raita-, ranskalaisen-, ja vaikka puolikuumanikyyrin! Kaikkia, tai oikeastaan mitään näistä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta tiedän että nämä ovat todella hyviä, sillä olen aikaisemminkin tilannut saman merkkisiä tarroja!


Timantteja: Kiekko sisältää 2400kpl pieniä koristeita, joilla siis olen jo laittanut ainakin yhdet kynnet!:) Tosi hyvin pysyivät sormissa kiinni. Eivät ole kuitenkaan kiinni tarroilla, vaan kiinnitetään märkään lakkaan ja laitetaan päällyslakka kiinnittämään ne kunnolla kynteen!! Olen ennenkin tilannut täältä näitä koristeita tällaisessa kiekossa ja kuvasta näkyy, että ne ovat väriltään kultaisia ja hopeita. Tämä kiekko sisältää mm. neliöitä, palloja, tähtiä, sydämiä ja kolmioita!


Kynsinauha öljy: O.P.I merkkinen kynsinauha öljy kynä on siis kyseessä Jasmiinin tuoksuisena. Tämä on tosi käytännöllinen, ei tarvitse levittää sormin sillä kynän päässä on sivellin, jolla öljy levitetään. Öljy kuivaa nopeasti ja sitä tulee juuri sopivasti siveltimestä, välillä vähän liikaa, mutta se on helppo sitten levittää muihin kynsiin.
Olen tykännyt tästä hirmuisesti, suosittelen tilaamaan!


Siveltimiä: Mulla on siis jo already siveltimiä, mutta ohuista siveltimistä on ollut pulaa. Nyt mulla on näitä ohuitakin mukavasti. En ole näitä kyllä vielä testaillut, mutta hyvältä näyttävät! Kunhan ehtisi testaamaan kiireiden keskeltä niitä!


Kynsipuutereita: 12 eriväristä kynsipuuteria. Nimi on siis ''Gel powder'', mutta näitä voi käyttää ihan tavallisten lakkojenkin kanssa. Testaamaan en ole ehtinyt, mutta odotan innolla!Jos sua kiinnostaa tilata Banggoodilta, mutta olet epävarma tilauksesta, tsekkaa TÄMÄ postaus, jossa opastan tilaamaan sieltä!♥

14 kommenttia:

 1. Oi vitsi, sulla on tosi kiva banneri! Tää postaus oli kyllä kattavan informatiivinen :).

  http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ooo tosi kivannäköisiä tuotteita oot hommannut! Olis kyllä kiva itsekin hommata enemmän kynsituotteita, että sais tehtyä kivempia lakkauksia. Tuo ''hammasharja''sivellin vaikuttaa hyvältä, mut jostain syystä tuo linkki siihen ei toiminut.. :)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Nyt on linkki korjattu niin, että se toimii! Kynsien laittamiseen ei aina tarvitse oikeita välineitä, vaan kotoa löytyy aika paljon kaikkea vastaavia välineitä millä voi laittaa kynnet, kuten: teippi, hammastikut tai pinnit!

   Poista
 3. Oon niin pitkään miettinyt uusien meikkisiveltimien hankkimista ja noi samat siveltimet vois kyllä laittaa itsekin testiin! Kivoja juttuja kyl kaikki :-)

  http://aliisla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, noi siveltimet on kyllä omasta mielestä hyviä!

   Poista
 4. Kuulostaa ihan hyvältä! Voisin itsekkin harkita tilaamista tuolta! :)

  ♥ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen, tosi halpaa ja nopea toimitus ilmaiseksi!

   Poista
 5. Oi miten kivoja juttuja kaikki!♥

  ♥: http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Oi ihania siveltimiä! Oon itsekkin miettinyt nuitten hammasharjasiveltimien (:D) ostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss! Banggoodista saa todella halvalla noita hammasharjasiveltimiä ( eikää, mikä niiden oikea nimi on?! ), joten jos ei tykkää, niin eipä mene rahaakaan oikeastaan yhtään hukkaan!

   Poista
 7. En oo koskaan kuullutkaan hammasharjasiveltimestä! Pakko varmaan kokeilla joskus, näyttää hauskalta :D

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagramista mulle tuttuja, pakkohan sellaista on testata!

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.