13.4.2016

New in / Dermosil

Tätini oli tilaamassa Dermosililta tuotteita ja pyysi meitä tilaamaan myös, jotta saisi ilmaiset postikulut. Löysin itse pari kivaa tuotetta jotka ovat vielä testissä, mutta esittelen ne tässä:


1. FRESH! Roll-on Deodorantti, nuorille.
Hinta: 2.90€

Sen sisältämät  alumiinisuolat, muodostavat ihon pinnalle kalvon, jonka pitäisi estää hikoilu ja ihon kostuminen. Dödö ei sisällä alkoholia tai säilöntäaineita.

Mun on todella vaikea löytää itselleni sopiva dödö, joten toivottavasti tämä on hyvä, sillä hintaakaan ei ole paljoa. Katsotaan miten tämä toimii!


2. FRESH! Skin Balancing Facial Tonic Kasvovesi.
Hinta: 5.10€ Koko: 250ml

Vaikuttaa ihon talineritykseen ja vähentää ihon rasvaisuutta ja ihoärsytystä. Ihon ulkonäkö paranee ja iho näyttää sileämmältä. Kasvovesi sisältää myös ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa glyseriiniä sekä E-vitamiinia.

Tosiaan mulla loppui mun edellinen kasvovesi on ollut loppuneena ja päätin nyt samalla tilata kasvoveden. Ensimmäisellä kerralla ihmettelin koostumusta, joka näytti tahmaiselta ja oudolta..? Lueskelin tuolta sivuilta että koostumus on ''maitomaisempi''. Niin kuin aina, ensimmäisellä kerralla tuote pistelee ja raikastaa mukavasti, josta mulle tulee sellainen tunne, että jes, tämä on vaikuttaa ihoon! Sittemmin iho tottuu tuotteeseen ja pistelyä ei enää tule.


3. Jalkakylpysuola
Hinta: 4€ Koko: 480g

Raikastavan Jalkakylpysuolan sisältämillä kamferilla, eukalyptuksella ja mentolilla on virkistävä ja rentouttava vaikutus. Jalkakylpy pehmentää ihon kovettuma-alueita ja hoitotuotteet tehoavat helpommin.

Mulla on ollut ennestään jo Emännän jalkakylpysuola, jonka tuoksu/haju ei ollut niinkään miellyttävä. Tuoksuttelin tätä kylpysuolaa ja tällä on ihanan raikas tuoksu! Eipä ihme sillä se sisältää kamferillaa, eukalyptuksta ja mentolia. Toivottavasti tämä on kuitenkin yhtä hyvä tai jopa toimivampi kuin Emännän jalkakylpysuola! Pääsen testailemaan sitten kesällä tätä!

Onko teillä kokemuksia Dermosilin tuotteista?♥
2 kommenttia:

 1. Todella kivoja juttuja! Ei ole kokemuksia, mutta voisin kyllä kokeilla :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia
  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilhelmiina, tämä on munkin eka kerta kun kokeilen näitä!

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.