5.4.2016

New Closets

Eilen tuli viimeisetkin vaatetilaukset! Jee!

Tilasimme Sportamorelta juoksu/treeni vaatteita ja itselleni otin BLACC:in Capacity shortsit  hintaan 14.90€ ja koossa S.
 Olisin ottanut Nike Pro 3 Cool -shortsit, mutta BLACC:lla shortsit olivat yhtä hyvät, joten miksi olisin ottanut 10€ kalliimmat?Juoksutrikoiksi valitsin Nike Pro Tight trikoot hintaan 29.90€ järjettömän kalliit, mutta myös todella hyvän tuntuiset, joustavat, mutta napakat. Eivät tipu, toisinkuin edelliset juoksuhousuni. Ja nämä ovat koossa XS.H&M:ltä äiti tilasi mulle 2x collegehousuja, sillä mulla on jäljellä enää yhdet, tanssiseuran housut, mutta nekin alkavat jo olla rei'illä. Äiti myös tilasi mulle super kivan näköiset farkut! Farkut ovat kuitenkin tähän hätään pesussa, joten niistä ei kuvaa ole.


Muita vaatteita ei ole tullut hankittua, mutta kunhan kaikki Banggoodilta tilatut kosmetiikkatarvikkeet ovat tulleet, niistä tulee taas uutta postausta!

5 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus, vaikka yleensä kierrän kaukaa tällaiset ostostenesittelypostaukset. Sana "urheilu" kuitenkin houkutteli minut tämän postauksen pariin. Saatan jäädä vaikka seurailemaan blogiasi!

  http://what-a-lotta-fun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja ihania juttuja! :)

  http://noorajanikaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja aivan ihania vaatteita! ♥

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.