18.3.2016

My new cosmetics

Moi!
Olen ostanut nyt jonkun verran uutta kosmetiikka tuotetta ja päätin esitellä ne nyt.


Ensimmäisenä voisin esitellä uuden hiusten hoitotuotteen, josta olen pitänyt tähän mennessä todella paljon! Garnier Respons Strengthening mask joka tuoksuu hunajalle! Tuote tuoksuu hiuksissa 2-4 päivää ja se tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät.


Sitten ostin (jälleen) Blistexin Medilip lip balmin, sillä se hoitaa huulia ja kosteuttaa sopivasti. Tämä on ollut talven yksi suosikkini, sillä se auttaa erityisesti rohtuneisiin ja kuiviin huuliin. Tykkään käyttää sitä erityisesti öisin, mutta päivisin käytän Labellon hunajan tuoksuista huulivoidetta.

 
Koska rakastan Doven rasvoja, äitini löysi alennuksesta 3 eurolla Doven rasvan, tuoksussa Beauty Blossom. Tuo on enemmän ''vetelämpää'' kuin jotkut Doven rasvoista, esim. lempituoksuni niistä on Purely Pampering Pistachio. Rasva imeytyy nopeasti ihoon ja kosteuttaa sitä hyvin. Tietenkin esim. lämpimässä suihkussa käyminen kuivattaa ihoani ja viileä ilma, joten minun on siltikin pakko rasvata vartaloani ja käsiäni päivittäin.


Viimeinen ostokseni oli Basiron AC 5%, joka on siis Akne rasva. Testasin tuotetta ja se toimi heti! Tuote on geelimäinen ja levittyy hyvin iholle. Pakkausselosteessa lukee että voi polttaa ja kirvellä ihoa ja lisäksi iho saattaa hilseillä. Minulla iho ei ole hilseillyt (ainakaan vielä!) eikä tuote polttanut tai kirvellyt. Se vain kuivatti pienimmät näpyt pois melkein heti. Ihoni on nyt jo tasaisempi pigmentiltään ja ''sileydeltään''. Olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen, maksoi vain 13.50€ Apteekista! Tänä viikonloppuna mulla on jälleen hirveästi isostoimintaa, tänään on olkkari-ilta ja la-su on Harjulan leiri. Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle ja oliko mikään tuotteista jo teillä tai muuten vaan tuttu?:)

2 kommenttia:

 1. kiva postaus! ja tuotteet vaikuttaa mielenkiintosilta :)! toi Dove lähtee kyllä itelläkin testaukseen :)!

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Dovet on yksiä lemppareitani, toivottavasti tykkäät!

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.