10.3.2016

Manicure

Pitkästä aikaa sain jotain motivaatiota laittaa kynnet. Olisin tehnyt toisenlaiset, mutta mun musta lakka on loppu joten tein tällaiset perus kynnet, joissa nimettömässä on siksak kuvio ja muissa sormissa sivuilla ohut ''puolikuu''.

Käytin jälleen Wild&Mildin läpinäkyvää ja valkoista lakkaa sekä kultaista lakkaa, joka on ostettu Gina tricosta.

Ensimmäiseksi tein mun perus kynsien hoidon, josta voit lukea tästä. Sitten laitoin vain aluslakan suojaamaan kynttä. Aluslakan kuivuttua laitoin valkoisen lakan ja sen kuivuttua hyvin otin siksak kuvio teipin ja liimasin sen pariin kertaan käteeni, jotta sen liimapinta ei veisi mukanaan valkoista lakkaa. Asettelin teipit kynnelleni ja lakkasin kultaisen lakalla varovasti teippien ympäriltä.
Irrotin teipit ja laitoin China Glazen mattalakan päällykseksi. '
Muut kynnet tein vapaalla kädellä, ilman teippiä. Otin ohuen siveltimen ja aloin laittamaan varovaisesti kaarevaa viivaa kynnen oikealle puolelle. Tein niin jokaiseen sormeen ja lopuksi laitoin mattalakan.

1 kommentti:

  1. Thank you for some other informative website. The place else may just I get that kind of information written in such a perfect method? I have a venture that I am simply now running on, and I’ve been at the glance out for such info. sns nails

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.