18.1.2016

Lenkkeilyä ja tanssahtelua

Hyvää maanantai iltaa, mites teidän viikonloppu meni?
Tosiaan, eilen en päässyt tietokoneelle, sillä sisarukset varasivat koneet _koko_ päiväksi. Kirjoittelen sitten tänään viikonlopusta!

Lauantaina kokoonnuimme klo. 12.00 isos porukalla Olkkariin! Juttelimme, pidimme raamis ryhmät, joissa luimme raamattua ja vastailimme kysymyksiin, esitettiin Raamatun kohtia, niin että esitys oli
ns. pysähtynyt (en tiedä oikeaa termiä tähän), söimme välipalan ja lauloimme biisejä, joita tuli laulettua meidän omalla leirillämme!  Oli kiva päivä, illalla sitten tuli makoiltua sängyssä ja lueskeltua kirjaa.

Sunnuntaina aamulla noustessani sängystä tuli sellainen fiilis, että pitää päästä ulos. Kävelemään pakkaseen. No siinä sitten kiireellä syömään banaania ja vaihtamaan vaatteet, ettei fiilis katoaisi ja etten palaisi takaisin sänkyyn :D Mummo tuli juuri kun olin lähdössä ulos, ja oli vähän hämmästynyt, kun olin jo niin aikasin liikkeellä. 5km lenkki tuli käveltyä 45 minuutissa. Kotona söin sitten mummon tekemää mannapuuroa mustikoiden kanssa ja välipalaksi pannukakkua hillon kanassa♥
Kolmen aikoihin aloin valmistautumana, sillä minun piti olla 16.30 Areenalla, sillä esitimme lentopallo pelien väliajalla meidän oman tanssin. Siinä sitten yritän meikata ja peittää raapimis jäljet, jotka varmaan tulivat yöllä, never know. Esitys meni hyvin, ainakin omalta osalta. Eturivin tanssijana en näe mitä muut tekevät takanani :D Odotin Areenalla sitten kahdeksaan asti, sillä odotin äidiltä kyytiä kotiin :)
Pyrin tekemään yli 2 postausta viikkoon, nyt on vähän jäänyt, kun ei ole ollut aikaa kirjoittaa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.