1.1.2016

Joulukuun suosikit♥

Hyvää uuttavuotta kaikille!
Joulukuussa ei tullut hirveästi suosikkeja, mutta tässä on se vähäinenkin määrä:)

Rimmelin Natural Bronzer oli yksi uutuuksista, mutta on aikalailla jo suosikkikin, vaikka ensimmäinen puuterimainen varjostaja onkin. Levittyy hyvin ja on luonnollinen! Mulla tämä tuote löytyy sävyssä 021 Sun light


Rimmelin Stay Matte meikkivoide, jonka siis ostin samaan aikaan Bronzerinkin kanssa (Harmittaa että olen jo kertonut näiden ostosta), mutta kuitenkin, ostin meikkivoiteen sävyssä 091 Light ivory, joka on vähän vaaleampi, mutta sekoitan sitä Garnierin BB creamiin, jotta saan oikean sävyn. Meikkivoide peittää hyvin ihon virheet ja levittyy tasaisesti iholle.


The 100 ja Arrow on nyt mun uudet suosikkisarjat Teen wolfin lisäksi! Katson molempia sarjoja ystävieni kanssa ja ollaan ihan koukussa molempiin! Kaikki tietävät varmasti Arrowin, joten siitä ei sen enempää, mutta tuo The 100 ei ehkä tiedetä niin hyvin. Sarja siis kertoo tulevaisuudesta, jossa ihmiset elävät avaruudessa Arkissa, maapallon kiertoradalla. 100 nuoriso rikollista lähetetään maahan tutkimaan, voiko siellä elää...


Schwarzkopfin Gliss Million gloss hoitoaine on ollut pitkään yks mun hoitoaine suosikeista, joka saa hiukset tuoksumaan hyvältä ja ah tuntumaan tosi pehmeiltä, ettei hiuksia voi olla näpräämättä koko ajan. Sitä paitsi tää tuote on yksi niistä harvoista, jotka ei tiputa hiuksia mun päästä pois :DP.S. Tykkäättekö enemmän siitä, kun laitan yhden kuvan kaikista tuotteista, vai siitä kun kaikki on erikseen?:)20 kommenttia:

 1. Mulla on myös tuo aurinkopuuteri, ajaa asiansa hyvin :-) Hieman viileämpää sävyä tosin etsiskelen! Hyvää uuttavuotta sinulle ♥

  http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ostanut heti niin tummaa, vaann aloitin vaaleammalla :D Kiitos♥

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Omaa silmää miellyttää parhaiten kun tuotteet esitellään kuvissa yksitellen/pareittain, ettei ihan kaikki oo kuitenkaan samassa kuvassa:) Mutta tosi lupaavan oloinen blogi!:)


  http://mywayjenna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen ajatellut, että postaus olisi liian ''täynnä'' mutta huomasin että jokaisesta erikseen on paljon kivemman näköinen:) Kiitos!♥

   Poista
 3. kävin kattoo löytyykö the 100 netflixist mut ehkä ihan hyvä ettei niin voin käyttää ajan opiskeluun.. :D

  http://infinnish.blogspot.ie/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse katon tuota kyllä Netflixistä:o Ja katson sitä muutenkin 2 kaverin kanssa ja sitä on vaan 1 kausi, joten yritetään ''säännöstellä'' sen katsomista :D

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Noiden yksittäiskuvien lisäksi tuossa postauksen alussa vois ehkä olla sellainen kollaasi kaikista esiteltävistä jutuista niin sillä saisi postaukseen enemmän sisältöä. Sun blogilla on ihanan raikas ulkoasu :)

  http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kivoja suosikkeja! Itsekin ole tuota Rimmelin meikkivoidetta käyttänyt joskus, mutta mielestäni se oli hirveän paksua ja iho näytti todella meikatulta käytön jälkeen :/ Tosin riippuuhan se ihan ihostakin millainen lopputulos on, mutta itse en pitänyt kyseisestä tuotteesta. Tuo hoitoaine sensijaan vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta! Ja jatka vain kuvien laittoa tällä tavoin, yksitellen! :)

  http://tiiamariaemilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mulla on tosiaan rasvainen iho, ja kyseinen meikkivoide on tosiaan vähän paksumpaa :D Itse tykkään sellaisista koostumukseltaan öljyisistä meikkivoiteista, mutta lainasin ystävältäni kyseistä meikkivoidetta ja ostin sitten oman. Koska meikkivoide on pienimääräisenäkin liikaa, niin laitan sitä aluksi CD-levyyn, josta otan sitä vähän siveltimeen tai meikkisieneen ja aloitan levittämisen. Sillä tavoin saan aikalailla sopivan määrän käytettyä, eikä käsi suttaannu (ja sitä kautta vaatteet, jos sattuupyyhkäisemään housuille, tai minun tapauksessa valkoiselle esitysmekolle)

   Kiitos!♥

   Poista
 6. Tykkään ite ainakin enemmän että jokanen tuote esitellään erikseen, kuten tässä postauksessa! :) Mun on pitänyt pitkään alottaa toi the 100 sarja, mutta en oo saanu viel aikaseks.. Kiva postaus kaiken kaikkiaan!

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Toi the 100 on tosi hyvä, kannattaa aloittaa kattomaan jos on aikaa!:)

   Poista
 7. Tykkään siitä, että jokanen tuote esitellään erikseen, plussa sun blogissas! + sait juuri uuden lukijan ;) ♥

  http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin tykkään myös enemmän, jatkossa teen jokaisesra erikseen!:) Kiitos♥

   Poista
 8. Jokainen tuote erikseen esiteltynä on mun mielestä kivempi lukea, niin ei mene tuotteet sekaisin :D Ja toi The 100 on mun suosikkisarja! 3. kautta odotellessa... ♥ Sait musta uuden lukijan. :)

  VastaaPoista
 9. Käytän samoja meikkejä (sillon harvoin kun meikkaan) :D Nuo ovat kyllä todella hyviä, varsinkin tuo meikkivoide! Sitä ei kyllä tarvi laittaa paljoa.

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus. Oon itekki harkinnu jonki aikaa ostavani ton Rimmelin meikkivoiteen kun niin moni on sitä kehunut! :)

  http://senjamavie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomasin, että tuo vaalein sävy on itselleni sopiva, vaikka olen mielestäni aika tumma (ehkä siksi tulee ostettua liian tummia meikkivoiteita) :D

   Poista
 11. Toi the 100 kuulosti hirmu mielenkiintoiselta sarjalta, löytyykö se Netflixistä?

  Ja musta on ihan kiva, että nää kaikki jutut on omina kuvinaan (mä esittelen omassa blogissa suosikkeja myös jokainen omassa kuvassaan), niin ne ei mene sekaisin ! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Joo, löytyy:) Netflixissä on harmikseen vain 1 kausi, mutta popcorntimestä löytyy kuulemma 2 kautta!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.