17.12.2015

Joulua odotellessa

Heii, pitkästä aikaa!

Viime päivinä on tapahtunut kaikenlaista.
Viimeviikolla oli kahdet pikkujoulut, molemmat tanssiseuran. Ensin keskiviikkona Varkaudessa, jossa kaikki nykytanssi ryhmät esittivät oppilaiden tekemiä tansseja. Torstaina taas oli vain Leppävirran nykäri ryhmät.
Käytiin myös lauantaina isos porukalla Jyväskylässä pelaamassa paintballia. Matkalla sinne kävimme syömässä ABC:llä ja kävimme ostoksilla Pandan tehtaassa ja Puttipajassa. Itse en sattunut ostamaan mitään.

Mennään myös perheen kanssa sunnuntaina Matkukseen jouluostoksille ja ajattelimme käydä syömässä ( ensimmäistä kertaa!! ) Kiinalaisessa!:D
Olemme myös tilanneet  H&M:ltä ja Sportamorelta vaatteita. Pääasiassa talviurheiluvaatteisiin perustuvaa tavaraa. Tämän joulun lahjoista tuleekin melko urheilupainotteinen♥

Luntakin on alkanut sataa kunnolla, toivottavasti nää ei sula tällä kertaa. Tosi hyvä fiilis kun näki että ulkona sataa lunta. Odotan innolla hyviä hiihto säitä.

Tänään Kaisan kanssa leivotaan huomisia pikkujouluja varten suklaapähkinä keksejä, joista tulee vielä postaus viimeistään viikonloppuna pikkujoulu postauksen yhteydessä.
(Kaisan blogi: http://kuivalainenkaisa.blogspot.fi )

P.S Kirjoitin kuukausi sitten siitä, että lähtisimme Rodokselle ensivuonna. Suunnitelmat muuttuivat, sillä Rodokselle ei lähtenyt lentoja. Menemme siis uudestaan Kreetalle, jossa kävimme n. 2 vuotta sitten lomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.