19.12.2015

Edullisia ostoksia netistä, esim. Banggood

Hei

Edellisessä blogissani oli joululahjavinkkejä, ja yhdessä mainitsin Banggoodin korut. Banggood on  verkkokauppa, josta saa oikeasti kaikkea kivaa. Olen ostanut sieltä paljonkin koruja, meikkejä ja kynsituotteita.

Jotkut saattavat arastella ulkomaalaisesta verkkokaupasta ostamista, mutta omakohtaiset kokemukset ovat pääsääntöisesti hyviä. Vain muutaman kerran on minulle tullut rikkonainen tuote ja olen ottanut siitä kuvan ja lähettänyt Banggoodille viestin ja olen saanut uuden tilalle. Tuotteet saapuvat n. 20-30 päivässä, pitkä aika, mutta kyllä ne sieltä tulevat.

Ensimmäiseksi kannattaa rekisteröityä ja kirjautua sivuille sisään näytön oikeasta yläkulmasta "Sign in or Register". Siellä kysytään vain peruskysymykset kuten nimi ja osoite.

Ensimmäisiksi ostoksiksi kannattaa valita jotain edullista, jolla harjoitella tilaamista. Valitaan nyt esimerkiksi tällaiset korvakorutJos haluat ostaa vain yhden tuotteen klikkaa "Buy it now", jolloin pääset maksamaan suoraan ostokset. Jos mahdollisesti haluat ostaa jotain muutakin, klikkaa "Add cart", jolloin ostos menee ostoskoriin talteen.

Ostetaan nyt tällä kertaa vain siis korvikset ja klikataan "Buy it now" ja avautuu alla oleva ikkunaTarkasta, että ostoksesi on oikein ja oikea määrä. Banggoodista tilaaminen on sikäli edullista, ettei
postikuluja tarvitse maksaa. Jos haluat postitukselle seurantakoodin, laita täppä kohtaan "Tracking number", sen valitseminen maksaa 1.30e. Itse en ole koskaan ottanut seurantakoodia, tuotteet ovat kyllä saapuneet aina.

Oikeassa reunassa näyttöä on kohta "coupon code". Kun olet ostanut tuotteita ja arvostellut ostoksesi, saat pisteitä, jotka voit vaihtaa alennuskuponkeihin. Alennuskupongin koodi syötetään tähän kenttään.

Jos haluat, että tuotteet toimitetaan eri osoitteeseen kuin mitä olet rekisteröitymisen yhteydessä antanut klikkaa kohtaa "Add new shipping address" ja anna sinne toimitusosoite.

Sitten maksutavan valinta. Voit maksaa ostokset joko luottokortilla tai Paypalin kautta. Molemmat ovat yhtähyviä. Paypal on maksunvälittäjä, jonne sinun täytyy käydä kirjautumassa ja antaa luottokorttisi numero, mutta maksun hoitaa siis Paypal. Eli molemmissa maksutavoissa joudut maksamaan luottokortilla ja jos sitä ei ole niin ostokset eivät onnistu.

Luottokorttimaksutavan valinnan jälkeen avautuu tällainen ikkuna
Valitset vain luottokortin tyypin, syötät luottokortin numeron ja kortin takaa CVN koodin sekä kortin voimassa olo ajan. Sen jälkeen klikkaa nappulaa "Pay". JA SITTEN ODOTTELEMAAN PAKETIN SAAPUMISTA!.

Pienet kirjeet ja paketit saapuvat pääsääntöisesti kotiin postilaatikkoon, joskus olen joutunut hakemaan lähipostista.

Toivottavasti tämä ohje auttoi ja rohkaisi tilamaan myös ulkomailta. Vaikka kotimaisia tuotteita pitäisi kannattaa, voi joskus jotain pientä ostaa myös noista ulkomaisista verkkokaupoista.

Ota yhteyttä jos tarvitset apua tilaamisessa, voin myös tilata puolestasi!

4 kommenttia:

 1. Oi ihanat nuo korvikset näissä kuvissa!
  Sun blogi vaikuttaa todella hyvältä sisällöltään, mutta ulkoasuun voisi lisätä persoonallisuutta esim. lisäämällä bannerin ja vaikka Instagram-gadgetin tuonne sivuun :) Ihanaa joulunodotusta ❤

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! instagram gadget on jo siellä ;D
   Kiitos samoin♥

   Poista
 2. Ohhoh, mielenkiintoinen kauppa! Tykkään ostella koruja ja muuta halvalla ja oonkin tähän asti tilaillut paljon tavaraa Ebaystä! Tästä en ole kuitenkaan kuullutkaan! :o Mielenkiintoinen ja informatiivinen postaus! <3

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja itsekkin olen eBaystä shoppaillut koruja ja vähän muutakin :D
   Ja vielä kiitoksia♥

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.