24.12.2015

24. joulukuuta

Hyvää Joulua!

Meidän joulu ei ole ollut ikinä mitenkään ihmeellinen. Edellisenä päivänä leivottiin tortut ja piparit. Illemmalla perheen pienimmät koristelivat piparit, enkä itse kerennyt tulla koristelemaan niitä, sillä olin kavereiden kanssa.Aamulla 9 aikaan herättyä söin nopeasti, pesin kasvot ja mummo ja ukki tulivat meille ja aloitimme syömään jouluruoan n. 12 aikaan. Ruokaa oli kamalan paljon, ja olisi pitänyt jättää syöminen vähemmälle, sillä nyt tuntuu vähän pahalta.

Melkein heti (ainakin siltä se tuntui) aloitimme syömään jälkiruokaa, johon kuului leipomamme piparit ja tortut ja limppari. Sitten aloitimme syömään äidin isoa suklaa konvehtia ja oltiin jo räjähtämis pisteessä.


Ruoan jälkeen oli niin sanottu puhelin tauko, jolloin kaikki katsoivat puhelimia, söivät suklaata ja höpöttivät. Sitten ennen kolmea mummo, ukki ja pikkusiskoni lähtivät joulukirkkoon ja me muut lähdimme kävellen haudoille ja mummolle. Mummolla sitten istuimme ja katsoimme telkkaria. Pienimmillä oli kiire kotiin, koska lahjat olivat heidän mielestä jo tulleet. No sitten viiden aikoihin lähdimme kotiin ja lahjat oli jätetty terassille odottamaan;)
Kaikilla oli sitten hirveä kiire availemaan niitä,  niin hyvä että ehti ottaa kuviakaan :D
Tuo roska säkki oli vähän naurettava, mutta mikäs siinä.
Teen lahjoista sitten huomenna oman postauksen :)


 Miten teidän joulu meni ja olittekos olleet kilttejä?
 
Hyvää joulua vielä kaikille!♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.