24.11.2015

TET-viikko Kuopion Sokoksella!

Hei!

Kuten otsikossa lukeekin, olin Kuopion Sokoksella suorittamassa TET-jaksoani. Olin kosmetiikkaosastolla viiden päivän ajan.

Ensimmäisenä päivänä sain Sokoksen paidan, nimikyltin ja liuskan, jolla pääsen henkilökunnan tiloihin. Työtehtäviini kuului tavaroiden hyllyttäminen, tuotteiden esillepano ja hinnoittaminen, asiakaspalvelu ja myymälän siistinä pitäminen.

Mukavinta TET jaksolla oli se kun sain osallistua tuotteiden esillepanoon. Sain päättää itsekin paikkoja ja sanoa mielipiteeni miltä joku tuote näyttää jossain paikassa. Oikeastaan kaikki oli mukavaa:)

Opin miten raskasta työ kosmetologilla on. Varsinkin jos on sillä tuotteiden myynti/esittely alalla. Pitää purkaa tavaroita päivittäin ja pitää tietää tuotteista paljon.

Työpäivät kuluivat nopeasti ja työn teko oli Sokoksella muutenkin niin mukavaa, että olisin voinut tehdä pidempiäkin päiviä, kuin 6 tunnin.

Olisin halunnut hakea Sokokselle kesätöihin mutta pääsyvaatimuksena on kosmetologin koulutus. Siinäpä sitten onkin motivaatiota päästä kosmetologikouluun ysin jälkeen :)

Missä te olitte/olette TET:issä? :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) kuulostaa mukavalta
    Ite olin Juustoportilla ysillä tetissä, ja samat fiilikset jäi, viikko oli liian lyhyt TET-aika :D

    http://rakkausruokaaninspiroi.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.