12.11.2015

Kuulumisia ja suunnitelmia!

Eipä ole tullut kirjoiteltua vähään aikaan.
Tässä on nyt viimeisten viikkojen tapahtumia ja kuulumisia:)

Käytiin shoppailemassa Matkuksessa (iso ostoskeskus Kuopiossa). Ostin parit Basic mustat sormikkaat, mustat syys-/talvikengät, Blistex-huulivoiteen (joka meni eilen illalla rikki) ja Carmex-huulivoiteen.

Sitten matkustelusta. Olemme menossa Rodokselle seuraavana syyslomana. Lentoja ei olla vielä varattu, sillä ne eivät ole vielä myynnissä! Ja booking.comin kautta on jo etsitty hotelli valmiiksi!
Ja yllätys yllätys, menemme 26.2.2016 Ruotsiin laivalla, Silja Symhonylla. Commodore hytissä, joka on suurinpiirtein koko laivan parhaimpia hyttejä. En voi vieläkään käsittää, että pääsemme koko laivan parhaimpiin hytteihin. Yksi hytti on minun ja pikkusisarusteni huoneiden kokoinen yhdessä. Luulen jo että on tapahtunut jokin virhe siinä, että olemme saaneet niin hyvät hytit.

Lopuksi vielä yksi asia. Mulla oli eilen Hyvä tyyppi- haastattelu paikallislehteemme Soisalon Seutuun. Mun kaveri siis ''haastoi" mut siihen ja mua haastateltiin tänään. Saan lukea huomenna ennakkoon sen jutun. Mun luokkalainen haastatteli mua, sillä hän on TET:ssä Soisalon Seudussa. Vähän jännitti, mutta ei siinä sitten mitään.

Tällä kertaa ei ole kuvia, mutta ei se mitään:)P.S. Mitkä aiheet kiinnostaisivat teitä ja mitä voisin kirjoitella?♥
       + Mun oli tarkoitus tehdä kuukauden suosikit ja jos joku haluaisi että tekisin sen, niin
          kommentoikaa!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.