13.7.2021

Puhdistusaine tukkeutuneelle iholle | iS Clinical Warming Honey Cleanser

 

2020-09-19-041517187


Yleisin iho-ongelmien aiheuttaja on vääränlainen puhdistustuote, sillä liian voimakkaat geeli- ja vaahtoputsarit aiheuttavat eniten ongelmia iholle. Kun iho puhdistetaan liian voimakkaalla puhdistustuotteella, ei iho pysty enää ylläpitämään sen tervettä tasapainoa eli pH-arvoa. Kun ihon suojamuuria vahingoitetaan, eli iholta poistetaan sen omat hyvät rasvat, aiheutetaan iholle epätasapainotila, joka voi näkyä iholla kuivuutena ja kiristelynä tai ihosta voi tulla kuivarasvainen, jolloin iholta on poistettu kaikki kosteus, mutta talirauhaset tuottavat edelleen rasvaa. Puhdistus luo pohjan sille, miten hoitotuotteet vaikuttavat.


Joka ihotyypille loistava iS Clinicalin Warming Honey Cleanser on ylellinen hunajaputsari kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeseen. Vannon kaksoispuhdistuksen nimeen ja molempien vaiheiden puhdistustuotteiden täytyy olla hellävaraisia ja ihoa hoitavia. Warming Honey Cleanser on sulfaatiton eikä kuivata ihoa. Sen sijaan putsarista löytyy glyseriiniä, joka luo iholle suojakilven ja auttaa ihoa pysymään terveenä. Erityistä arvoa tämä tuo samealle ja tukkeutuneelle iholle, sillä luonnon hunaja hoitaa iholta tulehduksia ja auttaa ihoa palautumaan ja uudistumaan. Hunajan lisäksi puhdistusaineen sisätämät myristiinihappo ja papaijan entsyymit puhdistavat, pehmentävät ja kuorivat ihoa. Hajusteita tuotteeseen ei ole lisätty, mutta hunaja tuo tähän ihanan makean tuoksun. 


Iho hyötyy puhdistustuotteen sisältämistä raaka-aineista ja ne pääsevät imeytymään iholle, kun puhdistuksen tekee huolellisetsi. Warming Honey Cleanserin ihanteellisin vaikutusaika iholla on 3-5 minuuttia, johon kannattaa panostaa.  Puhdistustuote kannattaa hieroa iholle, sillä tuote aktivoituu lämmön vaikutuksesta. Hieronta myös vilkastuttaa verenkiertoa ja auttaa ihoa vastaanottamaan tuotteet. Foreon kasvoharja toimii ihanteellisesti hunajaputsarin kanssa.


Huolellisesti tehdyn puhdistuksen jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja napakalta ilman sitä kiristelevää tunnetta iholla. Putsarin täyteläinen koostumus levittyy pehmeästi tehden iholle miellyttävän lämmöntunteen. Oman kokemukseni mukaan tämä käy hyvin tukkeumiin ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, joka kuitenkin kuivuu herkästi. Itsellä nousee herkästi tukkeumaa suun ympärille ja otsalle, mutta nekin rauhottuvat nopeasti kun panostaa huolelliseen puhdistukseen. 


iS Clinical on medikaalisen tason ammattikosmetiikkaa, jota saa suomessa myydä vain koulutetut ammattilaiset. Voit tukea paikallista kosmetologiasi joko ostamalla tuotteet suoraan liikkeestä tai tilaamalla heidän verkkokaupasta! Voit tarkastaa sarjan jälleenmyyjät täältä


LUE MYÖS:

Foreo Luna 3 Sensitive kasvoharja

Näillä tuotteilla rakennat ihonhoitorituaalin

Hellävaraisesti puhdistava Detox -hiilinaamio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.