1.7.2021

Nautinto

DSC_0615 MUOKATTU

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Sinful.fi* kanssa.

Sinful* on yksi Pohjoismaiden yksi suurimmista seksileluihin erikoistuneista verkkokaupoista. Vuonna 2008 perustettu Sinful sai alkunsa unelmasta inspiroida jokaista leikkisämpään seksielämään erilaisten lelujen muodossa. Sinfulin pelkistetyt sivut ovat modernit ja silmää miellyttävät, ne ovat luotu neutraaleiksi ja helposti lähestyttäviksi. Sinful on edullinen ja turvallinen sivusto ostella seksileluja ja jos joku miettii, niin postitettavat paketit ovat huomaamattomat ja laskuttajan nimi on muutettu neutraaliksi! Sinful on yksi oma suosikki sivustoistani laajan ja laadukkaan valikoimansa puolesta.


SINFUL

Seksilelut ja nautinto

Tutustuminen omaan seksuaalisuuteen ja nautintoon lähtee aina itsestä. Jokaisen ihmisen seksuaalisuus on erilainen, jollekkin nautintoa tuottava asia voi olla toiselle epämiellyttävää. Jollekin kipu tuottaa nautintoa, toiset pitävät hellästä kosketuksesta ja välillä kaipaa jotain uutta ja erilaista. Nautintoa on monenlaista ja kannattaakin ottaa selvää mistä tykkää.  Kun tuntee itsensä, on helppo sanoittaa myös toiselle mistä pitää. Ole rehellinen - etenkin itsellesi


Omaa nautintoani lisäävät erilaiset seksilelut, joita pääsin Sinfulin kautta kokeilemaan. Ennestäänkin seksileluja löytyy jo jonkin verran, mutta uusien lelujen kautta on aina mukava päästä tutustumaan itseensä vielä syvemmin. Jokainen lelu toimii omalla tavallaan ja erilaiset muotoilut, materiaalit, lämpötilat, värinät ja surinat antavat eri tavalla nautintoa. Seksilelut eivät ole uhka, vaan mahdollisuus tuottaa vielä enemmän nautintoa ja viedä (soolo)seksi uudelle tasolle.


SINFUL


Itselle visuaalisuus on tärkeä osa nautintoa; rakastan esteettisesti kauniita leluja. Myös materiaalilla on väliä, oma suosikkini on lasi ja rakastan yksinkertaisia pelkistettyjä leluja. Myös käytönnöllisyys on leluissa tärkeää: pitkäikäinen materiaali, vaivaton lataus ja pitkäkestoinen akku ovat tärkeitä ominaisuuksia. Seksileluissa kannattaa panostaa laatuun, sillä hyvä lelu on lähes ikuinen kun siitä pitää huolta. 


Tällä hetkellä Sinfulilla on mm. 3 hintaan 60€ etu* laajasta valikoimasta leluja niin miehille, naisille kuin pareillekkin!


Kuvista löytyvät tuotteet:

Womanizer Premium paineaaltokiihotin*
Satisfyer Pro 3+ paineaaltokiihotin*
Sinful Groove lasidildo*
Chakrubs The Heart Curve Ruusukvartsidildo*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.