26.7.2021

Foreo Luna 3 Sensitive kasvojenpuhdistuslaite


2020-09-19-042516336

*Sisältää Affliate-linkkejä

Vannoutuneena Foreon käyttäjänä päivitin noin vuosi sitten Luna 2 kasvojenpuhdistusharjani Luna 3 Sensitive malliin*. Luna 3 kasvoharja on suunniteltu toimimaan yhdessä älylaitteeseen ladattavan Foreo App sovelluksen kanssa, mitä hifistelyä!

Foreolle tuttuun tapaan Luna 3 on valmistettu hygieenisestä silikonista. Tässä ihanuudessa on paljon laajempi harjaspää kuin edeltäjässään. Harjaspään nystyrät ovat myös paljon pehmeämmät ja pidemmät, joka mahdollistaa tehokkaan ihonpuhdistuksen myös herkkäihoisille. Käsittely on kaukana ihoa raastavista ja hankaavista hoidoista; puhdistuslaitetta pyöritellään omalla painollaan kasvojen eri aluille, kunnes merkkivärähdys opastaa siirtymään seuraavalle puhdistettavalle alueelle.

Luna 3 kasvoharjassa on tuttuun tapaan T-sonic värähtelyteknologia, joka värähtelee jopa 16 eri voimakkuudella! Värähtely pistää nestekiertoon pientä boostia ja saa nesteet virtaamaan. Nestekiertoa voi tehostaa liikuttamalla laitetta kasvojen keskiosasta kohti korvia ja puhdistavaa vaikutusta voidaan tehostaa pyörivin liikkein. Tulehtuneita alueita voi välttää hoitamalla ihoa niiden alapuolelta.

Foreo Appista löytyy Luna 3 laitteeseen sopivia hierontaohjelmia, joita itse en ole hyödyntänyt. Käytän mielummin kasvojen hieromiseen gua sha välineitäni. Sovelluksesta löytyy kuitenkin useampi erilainen hieorntarutiini ja hieronnan voi hyvin yhdistää seerumin tai kosteusvoiteen imeytykseen! 

Olen hurahtanut tähän Sensitive malliin sen pehmeän harjaksen ja laajemma pinta-alan vuoksi. Minuutti tällä huristelua riittää hyvin ja iho hehkuu puhtauttaan ilman sellaista nahkean kiristelevää tunnetta! Ja iho näytää aivan tajuttoman hyvältä! Mikään must have Foreon puhdistuslaite ei ole, mutta jos iholla on tukkeumaa tai se on samea, on Foreo loistava lisä puhdistusrutiiniin! 

Luna 3 Sensitive kasvoharjaa* saa tilattua esim. Bangerheadista tällä hetkellä tarjoushintaan 179,10€!


LUE MYÖS

Ihon hoitaminen alkaa ihon puhdistuksesta

Korealainen kaksoispuhdistus

Pikahoito kasvojen turvotukselleEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.