12.3.2020

Näillä tuotteilla rakennat ihonhoitorituaalin


2020-03-08 03.11.53 1


Hyväkuntoinen iho vaatii pitkäjänteistä hoitoa ja huolenpitoa sekä pientä tuntemusta omasta ihosta. Oikotietä onneen ei löydy vaan perusrutiini on avain parhaisiin tuloksiin. Perusrutiini sisältää aina ihon puhdistustuotteen, kasvoveden sekä kosteusvoiteen tai öljyn. Lisänä rutiiniin kannattaa ottaa tehoaine, jolla saa vielä yksilöillistettyä rutiinia ja tuomaan lisätehoja ihonhoitoon. Haluan erityisesti avata miksi mikäkin tuote on rutiinissa ja miten ihosi hyötyy tuotteista. Rutiinissa kaikkien tuotteiden on tarkoitus tukea toisiaan!


Parhaiden tuloksien saamiseksi kannattaa valita tuotteet jotka ylläpitävät ihon tasapainotilaa. Kun yksi rutiinin tuotteista ei toimikkaan oikein niin koko rutiini menee pieleen. Tällaisia esimerkkejä on esimerkiksi liian kuivattava puhdistustuote ja alkoholi pitoinen kasvovesi. Hallaa tekeviä ainesosia ovat esimerkiksi sulfaatit ja alkoholit (lukuunottamatta rasva-alkoholit) Esimerkiksi liian voimakkaat puhdistustuotteet kuivattavat ihon pintaa pesemällä ihoa suojaavaa happovaippaa, jonka seurauksena iho alkaa kuivumaan ja siihen tulee kilpimäinen muuri joka blokkaa ihonhoitotuotteiden imeytymisen. Nyt on oiva aika vaihtaa puhdistustuote hoitavampaan, mikäli ihoasi kiristelee puhdistuksen jälkeen!


Sisin Herkän Ihon Puhdistusmaito


Puhdistus 

Puhdistus on avain tehokkaaseen hoitorutiiniin ja puhdistukseen kannattaakin valita öljyputsari ja vesipohjaisen puhdistus. Öljyputsari puhdistaa iholta öljypohjaisen meikin, lian ja talin jonka jälkeen pääsee vesipohjainen puhdistus puhdistamaan itse ihohuokoset. Suosittelen panostamaan ihoa hoitaviin puhdistustuotteisiin, jotka jättävät iholle hoidetun ja joustavan tunteen. Liian pesevät puhdistustuotteet aiheuttavat iholle epätasapainotilan, joka voi näkyä iholla kuivuutena, karheutena ja epäpuhtauksina.


Sisin Ruusukvartsi Jalokivisuihke


Kasvovesi

Kasvovesi on ihon nesteyttäjä rituaalissa. Se virkistää ihoa, tasapainottaa ihon pH arvon, kosteuttaa ja toimii kuljettimena muille tuotteille. Kasvovettä kannattaa painella kasvoille käsin, jotta iho saa parhaat hyödyt sen sisältämistä aktiiviaineista. Kannattaa myös kokeilla kasvovettä hoitosuihkeen muodossa! Täältä löydät kattavat kasvovesi postauksen.


Sisin Ruusukvartsi Jalokivieliksiiri


Tehoaine

Tehoaineen tehtävä on valmistaa iho kosteusvoiteelle ja tehostaa sen vaikutusta. Tehoaine pääsee vaikuttamaan syvemmälle ihoon, sillä sen aktiiviaineet ovat hyvin tiiviitä ja pienimolekyylisiä. Suosittelen levittämään tehoainetta muutaman pisaran hoitosuihkeen päälle kostealle iholle. 


Sisin Helmi Jalokivivoide


Kosteusvoide

Kosteusvoide ihon kosteuttaja, joka hoitaa ja ravitsee ihoa. Voide myös suojaa ihoa ja lukitsee kosteuden iholle! Hyvä voide sisältää paljon kosteutta ja ravitsevia kasviöljyjä, eikä sen koostumus ole paksu tai liian rasvainen. Ohuehko voide tuntuu ihanalta iholla, mutta jättää kuitenkin ravitun tuntuisen pinnan josta kosteus ei pääse haihtumaan!


Sisin Smaragdi Jalokivihoitoöljy


Kasvoöljy

Kasvoöljyt ovat todellisia ravintopommeja iholle! Kasviöljyt sisältävät runsaasti iholle tehokkaita rasvahappoja ja mineraaleja. Öljyt pitävät ihon pehmeänä ja ravittuna, eikä ne päästä kosteutta haihtumaan iholta. Öljy kannattaa valita ihotyypin mukaan, esimerkiksi suurimolekyylinen öljy sopii paremmin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, kun taas nopeammin imeytyvä pienimolekyylinen öljy soveltuu paremmin normaalista rasvoittuvalle iholle. Useasti öljyissä on sekaisin hieman molempia, joten iholle saa monipuolista hoitoa! Levitä öljy aina viimeiseksi tuotteeksi ihonhoitorituaalissa tai sekoita sitä muutama tippa kosteusvoiteen sekaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.