2.11.2019

Epäpuhtaan ihon tehokosteuttajat

*Postaus sisältää Affliate linkkejä

Sekaiho, jolla on sekä epäpuhtauksia että kuivuutta saattaa aiheuttaa ristiriitaa ihonhoidossa. Kumpaa tässä nyt hoidetaan? Kaipaavatko epäpuhtaudet kuivattamista vai kannattaako ihoa mielummin kosteuttaa? Ja pitääkö sitä kosteuttaa rasvalla, niin että iho vain tuntuu vielä rasvaisemmalta? Karkeasti nuo ovat yleisimmät pohdinnat, mitä epäpuhtaan ihon hoidosta olen kuullut ja itsekin pohtinut aijemmin.

Epäpuhdas ihokin kaipaa toodella paljon kosteutta. Ja monesti kosteuttamalla ihoa saadaankin hillittyä epäpuhtauksien määrää! Varsinkin kun kyseessä on oikeat tuotteet! Whamisan hoitonesteen koostumus on ohut ja virkistävä. Tuntuu että tämä imeytyy hetkessä iholle, huomaa siis että iho kaipaa reilusti kosteutusta!

Whamisa Refreshing toner and IS Clinical Hydra-Cool serum

Korealainen 7 skin method on tehokkain tapa päästä tuomaan kevyttä, mutta tehokkainta vesikosteutusta iholle ilman rasvaista fiilistä! Kertauksen vuoksi 7 skin methodissa pyritään kosteuttamaan ihoa vähitellen kerros kerrokselta. Iholle siis taputellaan 2-4 tippaa hoitonestettä kerrallaan seitsämän kerrosta! Mikäli 7 skin method ei ole vielä käytössä, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Ihon kunto paranee silmissä ja se näyttää ja tuntuu täyteläisemmältä!

Otin hetki sitten käyttööni Whamisan Refreshing tonerin*, joka on yksi harvoista korealaisista luonnonkosmetiikka brändeistä. Sen lisäksi Whamisan tuotteiden ainesosat ovat fermentoituja ja pohjalla hoitonesteistä löytyy kosteuttava ja rauhoittava on aloe vera uute. Tässä on itselleni täysin uusina ainesosina on yuzua sekä gotu kolaa, joka auttaa aknearpia paranemaan ja ihoa kirkastumaan. Hoitoneste antaa siis tehokasta vesikosteutusta, mutta myös rauhoittaa ihoa ja auttaa näppyjen pigmentaatioon

Whamisan hoitoneste saattaa saada ihon punoittamaan ensimmäisillä käyttökerroilla, mikäli iho ei ole tottunut fermentoituihin ainesosiin. Kyseessä ei ole siis allerginen reaktio! Tuotteen käyttöä kannattaakin jatkaa, iho vielä tottuu siihen.

Whamisa Deep Rich Toner and IS Clinical Hydra-Cool serum

Toinen suosikkini ihon kosteutukseen on IS Clinical Hydra-Cool -tehoseerumi. Seerumi on ihanteellinen juurikin kosteusköyhälle ja epäpuhtaalle iholle, sillä se uudistaa ja kosteuttaa ihoa, mutta siinä on myös rauhoittavia ominaisuuksia, joita itse arvostan etenkin silloin, kun iholla esiintyy tulehduksia. 

Seerumista löytyy kosteuttavana ainesosana mm. kasveista peräisin olevaa hyaluronihappoa 25% pitoisuudella. Hydra-Cool seerumi on siitä aivan omaa luokkaansa, sillä tämän sisältämä hyaluronihappo pystyy sitomaan molekyylikokonsa ansiosta jopa 1800-kertaisen määrän kosteutta! Muita merkittäviä ainesosia ovat mm. rohtosammakonputki, joka auttaa parantamaan pintaverenkiertoa sekä haavojen ja arpien paranemista, jotka ovat yleensä epäpuhtaan ihon ongelma, mikäli näpyt tuntuvat pigmentoituvan. Seerumista löytyy myös Polyporus umbellatus -sieniuutetta, joka toimii samalla tavoin, mutta auttaa haitallisiin mikrobeihin ja bakteereihin!

Hydra-Cool seerumi kannattaa levittää välittömästi hoitonesteen päälle, sillä kevyehkö vesimäinen koostumus imeytyy ihoon varsin nopeasti. Tuotetta ei tarvitse läträillä iholle vaan ihan muutama 2-3 tippaa riittää koko kasvoille! Lopuksi kaikki kosteus lukitaan iholle kosteusvoiteella, ettei kosteus pääse haihtumaan päivän aikana iholta.

Whamisan hoitonesteen ostin Jolien pisteeltä I Love Me -messuilta ja sitä saa tilattua kotiin Jolien verkkokaupasta*, mutta myös esimerkiksi Eleven jälleenmyy Whamisaa*. IS Clinicalin ostin Vantaan Katin Kauneuskulmasta ja sarjan tuotteita saa ostettua vain IS Clinical hoitoloista.

Whamisa Refreshing Toner and IS Clinical Hydra-Cool serum


2 kommenttia:

  1. Oon vasta tutustunut Whamisaan ja nyt jo todella vaikuttunut heidän tuotteistaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whamisa kyllä vakuuttaa! Heidän silmänympärys tuotteensakin on aivan ihana!

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.