14.4.2019

Heittämällä paras kasvonaamio, jota olen testannut!

*Postaus sisältää Affliate linkkejä

Kyseessä on Whamisan Kelp Sheet Mask -merilevänaamio*, jonka kaikki 32 luomuainesosaa ovat fermentoituja. Kelp -naamio on siitä ihana ja erikoinen, että itse kangas siinä on kelp -merilevää, joka itsessään jo hoitaa ihoa! Eli 20 min aikana iholle imeytyy sekä naamion sisältämien seerumien ja hoitonesteiden aktiiviaineet, mutta myös itse merileväkankaan sisältämät vaikuttavat aineet! Fermentoidut ainesosat tuottavat samalla aminohappoja ja peptidejä, jotka ovat iholle hyväksi ja naamion aktiiviaineet tukevat loistavasti ihon terveyttä. 

1970-01-01 02.00.00 4

Whamisan kangasnaamio on kätevästi kaksiosainen, eli sen saa asetella juurikin omien kasvojen mukaisesti. Monesti kokonaiset kasvoille aseteltavat kankaat ovat liian isoja, jolloin ne eivät asetu kunnolla kasvoille. Kaksiosainen naamio asettuu siis kauniisti ja tiiviisti kasvoille ja vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään tehokkaammin iholle.

Seerumin koostumus oli erittäin runsas ja paksuhko! Koostumus oli jopa hieman geelimäinen, mutta imeytyi silti loistavasti iholle. Rullailin kasvot läpi kylmällä jaderullalla, joka tehosti kasvojen lymfanestekiertoa ja näin vähentää kasvojen alueen turvotusta. Muutenkin kangasnaamio lupailee vähentää turvotusta, auttaa pieniin juonteisiin ja supistaa ihohuokosia.

Voi sitä kuultoa minkä kangasnaamio jätti iholle! Naamion jäljiltä iholle jäi vielä reilusti seerumia, jonka taputtelin iholle ja lukitsin kaiken lopuksi kasvovoiteella ja -öljyllä. Iho näyttää ja tuntuu täyteläisen kosteutetulle ja ihon sävykin näyttää terveemmältä ja tasaiselta. Holika Holikan kangasnaamiot ovat olleet edellisiä suosikkeja, mutta heittämällä tämä nousee nyt aivan ykköseksi. Laatueron kyllä huomaa näiden kahden välillä, vaikka mielelläni käytän edelleen Holika Holikan kangasnaamioita.

Naamion luvataan sopivan kaikille ihotyypeille, mutta on kuitenkin sen verran aktivoiva, että sitä ei kuulemani mukaan herkkäihoisille suositella käytettäväksi. Kangasnaamiota voidaan käyttää muutaman kerran viikossa neljän viikon ajan tehokuurin tapaisesti.

Kangasnaamiota saa tilattua esim. Eleveniltä* ja House of Organicsilta*  hintaan 14,80€

1970-01-01 02.00.00 5

Oletko testannut merilevänaamioita?

2 kommenttia:

  1. Olen testannut tätä ja on jäänyt kyllä mieleen parhaana sheet maskina! Harmi kun hinta onn vaan kova yksittäiselle naamiolle vaikka se varmasti on sen arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sillä kyllä hintaa! Itse ostin I Live Me messuilta tämän muistaakseni 5€ hinnalla, eli ei yhtään oaha tarjous ollut! :-D

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.