22.2.2019

Ihonpuhdistus Foreo -kasvoharjan avulla

Postaus sisältää Affliate linkkejä*

Moikka!

Katkaistaan taas pientä blogitaukoa puhumalla vähän mun lemppari laitteesta, eli Foreosta. Tai itseasiassa kahdesta Foreosta, sillä minulle saapui juuri uusi entistä uudempi, hienompi ja edistyksellisempi ihonpuhdistuslaite!!

FOREO SKINCARE

Mulla on ollut nyt käytössä 100 kerran käytettävä Foreo LUNA play -kasvoharja*, jonka käyttökerrat alkavat huveta pikkuhiljaa. Mun laitteen käyttökerrat ovat riittäneet päivittäisessä käytössä kesältä tähän helmikuulle asti, eli todella pitkän ajan. Play -kasvoharja on halkaisijaltaan vain viitisen senttiä, eli todella pieni. Koostaan riippumatta laite on auttanut ihonpuhdistuksessa kuukausia, enkä voisi puhdistaa kasvojani enää ilman tätä. 

Uskon, että kaikki ovat kuulleet miljoonia hehkutuksia näistä ihonpuhdistuslaitteista, ettekä tässäkään postauksessa niiltä voi välttyä :-D Foreo on ihan uskomaton siitä, että se puhdistaa kasvot hellävaraisen tehokkaasti liasta ja talista. Toisin sanoen iho jää pehmeäksi ja joustavaksi, mikäli myös puhdistustuotteet on valittu oikein. Lisäksi silikoninen materiaali on hygieenisempi kuin vastaavissa ihonpuhdistustuotteiden. Aikaisemmin olen käyttänyt toki Oriflamen kasvoharjaa, jonka harjaspäät oli helppo puhdistaa keittämällä ne säännöllisesti.

FOREO LUNA PLAY

Elevenillä oli muutamia viikkoja sitten käynnissä kamppis, jossa Foreoista sai -20 pinnaa alennusta ja vihdoin viimein hyödynsin alennuksen Foreo LUNA fofoon*, jota olin katsellut jo vuoden päivät. Hehkutin jo uutta laitettani instastoorin (sanniijuliaa) puolella kuvien ja ihoanalyysin kera. Fofon takapuolelta nimittäin löytyvät sensorit, jotka analysoivat ihon kunnon ja iän. Ja mun ihoni ikä on +2 vuotta vanhempi mitä sen pitäisi olla!

Fofon ihoanalyysi toimii siten, että lataat puhelimeen Foreon kännykkäsovelluksen ja yhdistät Foreon ohjeiden mukaan kännykkään. Sovellus ohjeistaa näppärästi kaiken ja oikeastaan sensoreita tarvitsee vain pidellä poskilla, nenällä ja otsalla jonka jälkeen sovellus antaa ihoanalyysin ja säätelee Foreoon iholle täydellisen ihonhoitorutiinin. Ihan mahtavaa, eikö? Olen käyttänyt nyt tätä muutaman kerran, enkä voisi olla yhtään tyytyväisempi tähän. Mulla olisi nyt ihan hirveästi puhuttavaa tästäkin laitteesta jo muutaman käyttökerran jälkeen, mutta säästelen sanomisiani yksityiskohtaisempaan postaukseen!

Foreoita saa tilattua esim. Eleveniltä*, josta omani on hankittu, mutta myös Foreon omilta sivuilta ja esimerkiksi Kicksistä!

FOREO LUNA FOFO

Mitä mieltä olet näistä ihonhoitolaitteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.