7.1.2019

Tehokosteuttava Yon-Ka Hydra N1 Maque

Moikka!

Postasin aijemmin mun työssäoppimispaikasta täällä Fuengirolassa ja samaisessa postauksessa kävi jo ilmi hoitolan ihonhoitosarjasta, ranskalaisesta Yon-Kasta. Kuten postauksessa kerroin, Yon-Ka perustuu viiteen eri eteeriseen öljyyn, jotka yhdessä muodostavat Yon-Kan sydämen. Samalla kun eteeriset öljyt vaikuttavat tehokkaasti ihoon, antavat eteeriset öljyt myös aromaattista vaikutusta tuoksujen puolesta!

Otin sarjasta muutaman testerin kotiin, joista yksi on tämä Yon-Ka Hydra N1 -naamio, joka nimensä mukaan tuo kosteutta kuivalle iholle. Yon-Kan tuotteet ovat siitä hyviä ja erityisiä, sillä naamioita sekä kuorinta-aineita saa pitää yön yli tehohoitoina. Oma testerini riitti yhteen päivä ja yhteen yökäyttöön ja olen saanut sen tehoista omakohtaista kokemusta sekä nähnyt miten se reagoi asiakkaiden kasvoilla. 

YON-KA HYDRA N1 MASQUE, SANNIIJULIAA BLOG2

Itse rakastan tämän voidemaista koostumusta, joka on täydellinen juurikin yökäytössä kun kasvot eivät tahmaannu tyynyliinaan kiinni! Päiväkäytössä tämän voi jättää iholle jopa tunniksi, joten esimerkiksi netflixin katsominen onnistuu samalla. Lisäksi naamiota ei tarvitse huuhdella pois vana sen voi pyyhkiä kasvopaperilla tai pyyhkeellä pois, jolloin turha vedellä läträäminenkään ei kuivata ihoa.

Hydra N1 -naamio on siitä erityinen, että se jättää iholle viileän tuntuman ja samalla rauhoittaa myös punoittavaa ihoa. Oma herkästi punoittava ihoni rauhoittui oitis käytön jälkeen ja palautti iholle sen menetetyn kosteuden jonka Espanjan jatkuvat sisätilojen lämmitykset vievät! Oma iho tykkäsi ja niin on myös asiakkaidenkin iho tykännyt; 10-15 minuutin vaikutusajan jälkeen puhdistettu iho on rauhoittunut tehokkaasti ja ihon sävy on tasainen ja kuulas. Tää naamio saa muutenkin paljon kehuja sen kosteutustehoista!
YON-KA HYDRA N1 MASQUE, SANNIIJULIAA BLOG

Naamion sisältämät aloe vera, savanniruoho sekä glyseriini (joka on muuten rypsiöljystä!) hoitavat tuotteen tärkeimmän tehtävän eli tehokkaan kosteutuksen! Piijohdannainen ja A-vitamiini uudistavat ihoa samalla kuin C- ja E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Lisäksi naamio sisältää muitakin tehokkaita ainesosia kuten jojobaa, santelipuuta ja ohraa sekä B-vitamiinia että bisabololia jotka auttavat ehkäisemään ihon kuivumista ja auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Tämäkin naamio sisältää niitä eteerisiä öljyjä, jotka ovat mm ruususta, jasmiinista ja shiusta!

Naamio tutkitusti myös lisää ihon kostuetta 96% tunnin kuluttua sen levityksestä ja kostuetus jatkuu vielä jopa 8 tuntia naamion poiston jälkeen!


YON-KA HYDRA N1 MASQUE SWATCH


4 kommenttia:

 1. Oii mä rakastan kaikkia kosteuttavia naamioita! Tätä olis ihana päästä testaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan testaamisen arvoinen! Ihana tuoksu pitkästä vaikutusajasta aina isot plussat multa!

   Poista
 2. Tää kuulostaa kyllä nii hyvältä et vois ottaa kyllä testiin! Oms korppunen naama kun kaipais vähän kosteutusta 🙃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on ihan huippu! Just heitin kaverille tän kasvoille heti kuorinnan jälkeen ku iho oli _todella_ kuiva ja vain hilseili, heti iho oli omien sanojensa mukaan paremman tuntuinen ja näyttikin paljon ''eläväisemmältä'' :-)

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.