2.11.2018

Loistava puhdistustuote talvelle


Moikka!

Luonnollisesti iho kuivuu ja hilseilee enemmän talven tullen kun kylmyys ja viima yllättää. Mun iho on niin herkkä kuivahtamaan rasvaisuudestakin huolimatta, että otin asiakseni aloittaa kosteuttavien tuotteiden käyttämisen varsin ajoissa ja puhdistustuotteen vaihtaminen hellävaraisempaan oli ensimmäisenä listalla.

Clarins on aivan uusi merkki mun käytössä, vaikkakin ollut aina tuttu sarja kempparien selektiivisellä puolella. Selektiivinen puoli tarkoittaa minulle ylellisiä tuotteita, joilta löytyy hintaa. Voin jopa myöntää, etten ole varmasti ikinä syynännyt Clarinsin hyllyä saati sitten tutustunut yhteenkään merkin tuotteeseen koskaan, mutta nyt tältäkin merkiltä on alkanut putkahdella kiinnostavia tuotteita...!

Clarins Gentle Foaming Cleanser, Sanniijuliaa

Talven hoitorutiiniin valitsemani Gentle Foaming Clenser with Shea Butter -puhdistusvoide sisältää nimesä mukaan karitevoita sekä B5-pro vitamiinia, joten hellävaraisen tehokkaasti puhdistava voide myös huolehtii ihosta! Ylellisesti vaahtoava puhdistusvoide on suunnattu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, mutta toimii sitäkin loistavammin rasvoittuvalla sekaiholla talven aikaan.

Olen tottunut varsin peseviin ja jopa narskuvan puhtaan tunteen jättäviin tuotteisiin, joten voin sanoa että tämä on luksusta iholle! Yhdistäessä hellävaraisesti pesevän ja ihoa hoitavan putsarin Foreoon saa ihosta varsin puhtaan ja pehmeän! Tähän vielä lisää kaksoispuhdistuken, eli ensin meikkien ja öljypohjaisten tuotteiden poistamisen kasvoilta puhdistusöljyllä. Puhdistus on täten hellävaraista mutta tehokasta verrattuna yhteen liian pesevään tuotteeseen!

Clarins Gentle Foaming Cleanser, puhdistusvaahto, Sanniijuliaa

Voidemaisen putsarin koostumus on täyteläisen pehmeää voidetta, joka vaahtoaa iholle levittäessä. Tuotetta ei tarvitse käyttää hirveästi jo valmiiksi kaksoispuhdistuksen jälkeen, mutta tuotteen koostumuksen vuoksi annostelu on hieman vaikeaa ja yleensä putsaria tulee otettua yksinkertaisesti liikaa. Aluksi myöskään tuoksu ei ollut mikään miellyttävin joten ensimmäisiä kertoja käyttäessäni mietin, että tulenko ollenkaan pitämään tästä. Onneksi putsari jättää iholle niin mielettömän pehmeän tunteen, että unohdin epämiellyttävän tuoksun aika nopeasti!

Huuhdeltua putsarin kasvoilta, iho jää pehmeäksi eikä ollenkaan kuivan tuntuiseksi joten ero entiseen on huomattava! Enää ei tarvitse juosta kireyden vuoksi suihkuttelemaan kasvovettä ja taputtelemaan hoitonestettä kosteuden palauttamiseksi iholle kun iho on jo valmiiksi pehmeä. Voisin sanoa, että tämä voidemainen puhdistustuote avasi silmäni ja alan vannoutuneeksi voidemaisten tuotteiden käyttäjäksi. Tai ainakin kosteuttavien ja ihoa hoitavien putsareiden käyttäjäksi, joka minun olisi pitänyt olla alusta saakka! Vaikkakaan kaikki ihoa hoitavat ja hellävaraiset puhdistustuotteet eivät ole sitä mitä lupaavat olla, kuten kirjoitin edellisessä postauksessani.

Tämän tuotteen jälkeen Clarins on ollut jopa kiinnostava merkki ja monesti kaupoilla käydessäni pysähdyn katselemaan tuotteita, joista yksi, jo värimaailmaltaan erottuva sarja on Hydra-Essentiel, joka pyrkii auttamaan ihoa aktivoimaan omaa kosteudensitomiskykyä.


Clarins Gentle Foaming Cleanser

Onko Clarinsin tuotteet sulle tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.