16.10.2018

Salisyylihappo epäpuhtaan ihon hoidossa

*Postaus sisältää Affliate linkkejä

Moikka!

Mun ekoissa ihonhoitotuotteissa luki lähes aina, että sisältää salisyylihappoa. Valitsin yleensä tällaiset tuotteet käyttööni, sillä tiesin että ne auttavat epäpuhtauksiin koska olivat suunnattu yleensä rasvoittuvalle iholle. Hrami vaan, että yleensä tuotteet olivat liian raffeja iholleni ja hoidin ihoani väärin jolloin epäpuhtauksia syntyi vain enemmän!

The Ordinary Salisylic Acid 2% Solution Sanniijuliaa blog

Virheistä on opittu ja nyt salisyylihappoa sisältävät tuotteet ovat reilusti miedompia tai ne ovat vain paikalliskäytössä. Tämän hetkinen suosikkini ja varmasti monen muun suosikki tuote on The Ordinaryn Salisylic Acid 2% Solution -seerumi. Salisyylihappo eli BHA happo on suosittu ainesosa epäpuhtaan ihonhoidossa, sillä se kuorii ihoa sisältä päin ehkäisten mustapäitä ja ihon muita epäpuhtauksia. Kuorivat vaikutukset myös pitävät ihon kirkkaana ja sileänä!

The Ordinaryn tehokas salisyylihappo on pH-tasapainotettu niin, että sillä saadaan parhaat mahdolliset hoitovaikutukset. Tätä olisi tarkoitus levittää vain hoidettavalle alueelle, eli epäpuhtauksien päälle. Itse olen levittänyt tätä aina otsalta poskille, nenälle ja leualle, eli toisinsanoen koko kasvoille silmänympärysihoa välttäen. Käytän salisyylihappoa lähes joka päivä koko kasvoille, mutta päivinä jolloin haluan käyttää esimerkiksi C-vitamiini tuotteita levitän salisyylihappoa ainoastaan hoidettavalle alueelle eli näppyjen päälle.

The Ordinary Salisylic Acid 2% Solution Sanniijuliaa

Säännöllisellä salisyylihapon käytöllä sekä ihon reilulla kosteuttamisella olen saanut ihoni kuntoon, eikä poskille ole ilmestynyt kuukausiin isompia pahkuroita. Salisyylihappo tehoaa olemassa oleviin näppyihin jo yössä tai parissa, mutta akneen taipuvaisella iholla ennaltaehkäisevänä tuotteena tämä on loistava!

Seerumi on helppo levittää koko kasvoille sen ohuen vesimäisen koostumuksen ansiosta, mutta myös kerrostaa painelemalla hoidettaville alueille. Lisäksi seerumi on hellävarainen eikä ole aiheuttanut punoitusta tai muuta ihoärsytystä, joten olen voinut huoletta käyttää tätä päivittäin. Tuotetta kuitenkin suositellaan vain epäpuhtaalle iholle, mutta muunkin ihotyypin omaavan kannattaa ottaa tämä  kosmetiikkapussiin varastoon mikäli iholle tahtoo ilmestyä näppyjä.

Salisyylihaposta vielä: tuotetta ei kannata yhdistää BHA-happoja sisältävään kasvoveteen tai muihin tuotteisiin! Liika happojen levittäminen iholle voi tehdä enemmän hallaa kuin hyötyä. Myös herkkäihoisen kannattaa vältää C-vitamiini tuotteita tämän kanssa, mutta mikäli välttämättä haluaa tällaista tuotetta käyttää, on C-vitamiini parempi levittää iholle ennen salisyylihappoa. Tällöin saa parhaimmat hoitotulokset!Epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon omaavan kannattaa myös tsekata The Ordinaryn Niacinimade 10% + Zinc 1% -hoitotiiviste, joka ehkäisee ihon rasvoittumista tehokkaasti!

The Ordinary Salisylic Acid 2% Solution

Oletko jo testannut The Ordinaryn tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.