14.10.2018

Ihoa täyteläistävä hyaluronivoideNOVEXPERT LA CREME REPULP

Moikka!

Nyt mulla on vinkata loistava ihonhoitotuote kuivemmalle ihotyypille! Minusta on outoa, että Novexpert on jäänyt taka-alalle markkinoilla ja merkki on usealle tuntematon. Lisäksi purkkien osalta merkkiä on vaikea yhdistää ollenkaan luonnonkosmetiikkaan apteekkimaisen ulkoasun vuoksi! Olen aina himoinnut sarjan hyaluronihappoa joka on kehuttu maasta taivaisiin! Novexpert on luonnonkosmetiikkaa ja sen löytääkin liikkeistä yleensä siltä luonnollisemmalta osastolta. Koko sarja on säilöntäaineeton ja hypoallergeeninen, sekä luonnonkosmetiikkaa paria tuotetta lukuunottamatta! 


Rehellisesti päälle vuosi sitten ostin Sokoksen joulun jämäalennuksista Novexpertin pienen setin, joka sisälsi postauksessa esiintyvän The Replup Creamin sekä kaksi samaan sarjaan kuuluvaa naamiota että miselliveden. Misellivesi meni eteenpäin, sillä en pidä niistä yhtään vaikka tämä toisaalta vaikutti ihan hyvältä. Pienenpienissä purkeissa säilytetyt naamiot olivat luultavasti kuivahtaneet ja muuten voidemainen naamio oli muuttunut jämäkäksi. Setistä jäi ainokaiseksi tuotteeksi tämä, johon ihastuin näin syksyn tullen!

NOVEXPERT LA CREME REPULP, THE REPULP CREAM

Novexpertin The Repulp Cream kuuluu hyaluronihappo sarjaan, joka on yllätys yllätys antiage sarja. Ei siis ajankohtainen minun iholleni! Kuten muutkin sarjan tuotteet, on tämäkin täysin säilöntäaineeton, Ecocert serfikoitu sekä luonnollinen. Voide sopii käytettäväksi myös huulille että silmänympärysiholle sekä tätä voidaan käyttää myös hyaluronihappopistosten jälkeen. Novexpertin omilla sivuilla lukee, että voide käy kaikille ihotyypeille lukuunottamatta rasvoittuvaa ihoa. Oma ihoni lukeutuu sekaihoon, sillä se on kuitenkin pintakuiva mutta öljyyntyy herkästi. Syksyn tullen tämä on sopinut ihon rasvoittumisesta huolimatta loistavasti iholleni! 

The Repulp creamin koostumus on erittäin ohut, mutta silti täyteläisen tuntuinen iholle levottäessä. Voide sisältää kahta eri hyaluronihappoa sekä tehokasta merilevää ja useaa eri muuta tehokkaasti vaikuttavaa ainesosaa. Voide lupaa vahvistaa kollageeniä sekä lisää hyaluronihapon määrää iholla tehden siitä elinvoimaisen. Kuten sanoin, voiteen koostumus on täyteläinen ja se saa ihostakin täyteläisen kosteutetun. The Repulp Cream yhdistettynä 7 skin method -rituaaliin, jossa hoitonestettä kerrostetaan iholle 7 kerrosta, on iho mitä kosteutetuin!


NOVEXPERT LA CREME REPULP, THE REPULP CREAM SWATCH

Novexpertille on myös tullut uusi tuotelinja - Trio Zinc! Sarja on suunnattu epäpuhtaalle iholle, joka yhdistää ikääntymisen merkkien ja epäpuhtauksien syntymisen ehkäisyn. Tätä kannattaa odotella kauppoihin, sillä sarja kuulostaa näin epäpuhtaan ihon omaavana erittäin kokeilemisen arvoiselta!!

Onko Novexpertin tuotteet sinulle tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.