18.10.2018

4 kosmetiikkabrändiä, joita haluan kokeilla

HUXLEY 

Huxley on erittäin, erittäin kauniisiin pakkauksiin puettu Etelä-Korealainen ihonhoitobrändi. Olin jo aikaisemmin kuullut merkistä, mutta Elevenille rantautuessa kiinnostukseni heräsi entisestään. Kaunis, minimalistinen ulkoasu viehättää mua aina! Huxleyn kaikki aktiiviaineet tulevat aavikoilta, vuoristosta ja meren syvyyksistä, sillä merkin uskomuksen mukaan vähemmän on enemmän ja etteivät parhaat asiat tule koskaan mukavuusalueelta!

Kiinnostavimpia tuotteita ovat:
Huxley Secret Of Sahara Essence; Grab Water, joka on erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle suunnattu kasvoseerumi. 
Huxley Secret Of Sahara Healing Mask; Keep Calm, joka kasvoseerumin lisäksi on myös ihoa kosteuttava sekä nimensä mukaan ärtynyttä ihoa rauhoittava kasvonaamio.
Sekä Huxley Secret Of Sahara Essence; Brightly Ever After, joka taas sopii erityisesti samealle iholle! Itse kiinnostuin tästä, sillä se tasoittaa ihon sävyä ja auttaa epäpuhtauksien jättämiin jälkiin. 


Clean Beauty Co. -blogin kirjoittajat Elsie Rutterford ja Dominika Minarovic perustivat yhdessä luonnonkometiikkamerkin, jonka ainesosat ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia. Tärkeintä perustajille ovat läpinäkyvyys ja innovatiivisuus ja he arvostavat sitä, että kuluttaja tietää mitä ihollensa levittää. Tuotteissa ei ole ylimääräisiä aineita vaan tuotteet keskittyvät olennaiseen eli ihon hellimiseen! Bybi on monelle varmasti tuttu, erityisesti nyt kun merkkiä saa Suomeen helposti Jolien ja House Of Organicsin kautta. Bybin tuotteissakin viehättää ulkoasun minimalistisuus, mutta myös super suloiset värit ja eritysesti mieleenpainuvat tuotenimet!

Itseäni kiinnostavia tuotteita ovat
BYBI Beauty Supercharge serum, joka on ihonväriä tasoittava, kirkastava ja tasapainottava, erityisen ravitseva hoitotiiviste. Erityisesti talveksi tämä kuulostaa loistavalta tuotteelta!
BYBI Beauty Babe balm -monitoimibalmi, joka on vastaava suosikkini Tender Caren kanssa! Samantyylinen monitoimibalmi käy huulille, kyynärpäille ja muille kuiville ihoaluielle! Tästä on saatavilla pitkäkestoisemmat 30ml ja 60ml koot!
BYBI Beauty Detox Dust -puhdistava kasvonaamio, jonka idea on ihana, sillä naamio on puuteria joka voidaan sekoittaa jukurttiin, hunajaan, maitoon tai vaikka avokadoon! Kuinka cool. Tämäkin käy kaikille ihotyypeille riippuen vain mihin puuterin haluaa sekoittaa!

Psst.. BYBI Beautya saa I Love Me -messuilta mm. House of Organicsin sekä Twist Be:n pisteiltä!

LANEIGE
KUVA TÄÄLTÄ
LANEIGE

Laneige ilmestyy instagramini seruratuille ihonhoitotageille jatkuvasti ja kiinnostukseni merkin tuotteisiin kasvaa jatkuvasti! Laneige on myös korealainen ihonhoitosarja, jonka kauniit ja värikkäät pakkaukset herättävät huomioni yhä uudestaan.

Omia kiinnostuksen kohteita:
Laneige Water Sleeping Mask, nimensä mukaan yöllä käytettävä naamio, joka syväkosteuttaa iho yön aikana. Aamulla ihon luvataan olevan pehmeä, kirkas ja kosteutettu! Tämä muuten lukeutuu merkin bestsellereihin!
Laneige Fresh Calming Toner, joka on rasvoittuvalle mutta kosteutta kaipaavalle iholle tarkoitettu kasvovesi. Juuri mun ihotyypille täydellinen tuote! Tämä lupaa kosteuttaa ja raikastaa ihoa tehokkaasti.
Laneige Lip Sleeping Mask, jotka taitavat olla merkin uusimpia tuotteita. Huulille tarkoitetulla yönaamiolla on todella paljon arvosteluja ja tuotetta on kehuttu jo aikansa! Huulien luvataan olevan aamulla todella pehmeät ja kosteutetut! Tämäkin olisi ihanne tuote talvelle.

Glow Recipe
KUVA TÄÄLTÄ
GLOE RECIPE

Tämä menee Laneigen kanssa samaan osioon, eli Instagramin tuttavuus! Glow Recipe(kin) on korealaista super suloista kosmetiikkaa, jonka ainesosat ovat luonnollisia että hellävaraisia. Jo pinkit purkit viittaavat ihoa helliviin ainesosiin!

Merkin suosikkeja:
Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping mask, joka on myös yönaamio. Naamion sisältämät AHA-hapot kuorivta ja kirkastavat ihoa yönaikana ja hyaluronihappo tehokosteuttaa ihoa. Naamion koostumus näyttää mitä ihanimmalle; vesimäisen ohut ja kevyt. Olen kuolannut tätä älyttömän pitkään instagramin kautta!
Glow Recipe Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer, joka on aivan yhtä himottu kuin edellä mainittu tuote! Tämä on sivujen mukaan day edition tuosta yönaamiosta! Tämäkin sisältää rutkasti antioksidantteja ja hyaluronia sekä omaa myös erittäin kevyen, vesimäisen koostumuksen. Lisäksi purkki on älyttömän suloinen!


Onko sulla suosikkeja näiltä merkeiltä?

1 kommentti:

  1. Tuo Glow Recipe vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! <3 Ihanan simppelit pakkaukset! :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.