5.9.2018

Monikäyttöinen Tender Care hoitovoide


Muistan, kun lapsena sain tädiltäni pienen vaaleanpunaisen purkin, jonka vahamaista tuotetta neuvottiin käyttämään kynsinauhoille, jotka tahtoivat verestää ja kuivua jatkuvasti. Tämä vuonna 1980 lanseerattu Tender care on varmasti ollut osana monen lapsuutta ja tästä voidaankin puhua klassikko tuotteena! Aloittaessani Oriflamen edustajana vaaleanpunaisesta purnukasta tuli taas osa kauneusrutiinejani!

Tender Care hoitovoide kirsikka

Lapsuudessani tenderiä levitettiin aina kynsinauhoille hoitamaan niitä, mutta nykyään rakastan käyttää tenderiä huulilleni, sillä sen vahamainen, mutta kevyt koostumus sopii täydellisesti huulipunan alle kosteuttamaan huulia. Lisäksi rohtuneet huulet paranevat nopeasti tätä käyttäessä, joten tämä on aina talven must have! Toinen suosikkini käyttötapani on käyttää sitä parantamaan rahkat ja ehkäisemään arpeutumista. Yleensä tätä tulee käytettyä kasvoille, mikäli olen sattunut repimään (paha tapa, tiedän!) näppyjä! Myös talven tullen niistäminen aiheuttaa todella paljon punoitusta, kutinaa ja arkuutta nenän pieliin joten yöksi paksu kerros Tenderiä auttaa hellimään aran ihon terveeksi!

Tender carea voi siis käyttää kynsinauhoille, huulille, pienille ja miksei isommillekin ihoalueille! Lisäksi kuivat kyynärpäät, polvet ja kantapäät kiittävät aamulla, kun tenderiä on levitetty runsaasti kuivemmille ihoalueille. Lisäksi pikkuvinkkinä itseruskettavien käyttäjille; levitä tenderiä päivää ennen polvien ja kyynärpäiden kuivalle iholle, jolloin itseruskettava levittyy tasaisemmin kosteutetulle ja sileälle iholle!

Tender Care hoitovoide, kirsikka

Tender caren sisältältämä lanoliini ja mehiläisvaha suojaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti, kun taas E-vitamiinin antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Tenderin sisältämät pehmentävät aineet ehkäisevät kosteuden haihtumista ja nopeuttavat ihon suojakalvon palautumista, joten tenderin alle voi levittää kaikki hoitotuotteet ja lopuksi sivellä tenderiä ehkäisemään kosteuden haistumista!

Valikoimista löytyy nykyään tuoksuttoman tenderin lisäksi suosikkiani kirsikkaa, joka esiintyy postauksen kuvissa! Muita herkullisia makuja ja tuoksuja ovat mustikka, ruusu, mustaherukka, kaneli, lakka ja karpalo!

Lisäksi tällä jaksolla tarjouksesta löytyy iki-ihana Tender Care lahjapakkaus, jonka arvo on 40€! Tilaamalla sen ennen 6.9 saat pakkauksen 13.90€ hinnalla. Pakkaus sisältää tuoksuttoman tenderin, mustaherukan, karpalon ja metsämustikan. Mikäli tenderi kuuluu sinun tai ystäväsi suosikkeihin, kannattaa näitä tilata useampi itselle tai lahjaksi!

Tender Care kirsikka swatch

Onko Tender Care sinulle tuttu?

2 kommenttia:

 1. Tender care kuuluu munkin suosikkituotteisiin, eniten sitä kuluu huuliin ja joskus kuivaan nenään. :D Multa löytyy tuo tuoksuton versio ja mustaherukka, mutta kirsikan tuoksua oon ihastellut kuvastoissa, joten ehkä sekin pitää tilata tässä pian! <3
  Hyvä tuo vinkki itseruskettavan käyttöön! Itse en oo nyt varmaan pariin vuoteen käyttänyt itseruskettavaa, mutta jos joskus vielä käytän niin pitää muistaa tuo vinkki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tuoksuton versio loppui vain aikaa sitten ja kirsikka on suosikki <3

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.