13.9.2018

Ihonhoitokuuri syksylle

Moikka!

Syksyn tullen mun on pakko aloittaa käyttämään enemmän ihoa ravitsevia tuotteita, jottei viilenevä sää yllätä ihoa hilseilyllä ja kuivuudella. Olen omasta ihostani huomannut vuosien varrella, että sään viiletessä iho vaatii enemmän kosteutusta. Päivävoidekin saa olla tuhdimpaa meikkipohjan alla, ettei päivän mittaa ihoa ala kiristämään tai ettei meikkipohja kasaannu kuiviin ihoalueisiin! Haluan kuitenkin pitää valmiiksi rasvoittuvan ihoni mattaisena, eikä koostumukseltaan paksummat päivävoiteet sovi meikkipohjan alle. Päädyin testaamaan Oriflamen ihonhoitokuuria, jotta ihoni olisi syksyä varten kosteutettu ja ravittu!

Oriflame NovAge NUTRI6 Facial Oil Capsules

Otin kesän loppupuolella käyttööni Oriflamen Nutri6 Facial Oil -ihonhoitokapselit, jotka sisältävät kuutta eri ihoa intensiivisesti ravitsevaa ja kosteuttavaa öljyä. Kapselit ovat pakattu kultaisiin 'kanankoipiin', joiden pääty on helppo avata kiertämällä jolloin ohut, kirkas öljy on helppo kumota kämmenelle ja sitä kautta hieroa kasvoille.

Harvemmin itse käytän kasvoöljyjä ihonhoidossa, sillä öljyt tuntuvat turhan tuhdilta kasvoille levittäessä enkä saa niitä millään imeytymään ihoon. Toisin kuin muut öjyt, näiden kapselien sisältö hulmahtaa iholle nopeasti, ilman tahmaista tai öljyistä tunnetta! Verrattuna aijemmin käyttämiini öljyihin, on tämä paljon ohuempaa joka takaa sen, että öljy imeytyy iholle hyvin! 

Oriflame NovAge ihonhoitokapselit

Inciä selatessa huomaa, että kapselien sisältö on täynnä lähes pelkkiä öljyjä, mutta niiden sekaan on lisätty paria eri silikonia tuomaan iholle silkkinen tunne. Vaikka inci on lähes pelkkiä öljyjä täynnä, on sen koostumus todella kevyttä ja juoksevaa.

Kapseleiden sisältämä seesaminöljyn sekä avokadoöljyn sisältämät vitamiinit, mineraalit sekä lipidit pehmentävät ja kosteuttavat ihoa sekä hoitavat tekijät täydentävät ihoa suojaten sen ulointa kerrosta. Avokadoöljy on myös ihanteellinen hoitamaan rasittunutta ihoa! Molemmat öljyt ovat todella antioksidanttipitoisia, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ehkäisten ikääntymisen merkkejä.

Persikansiemenöljyn kevyt koostumus sekä mustaherukanöljy auttavat pitämään ihon joustavana ja kosteutettuna ja antaa hoidetun pehmeän lopputuloksen iholle. Mustaherukkaöljy sisältää runsaasti omega 3 ja 6-rasvahappoja, jotka yhdessä persikansiemenöljyn ihon suojatoimintoja parantavan koostumuksen avulla  lievittää ihon tulehdustiloja sekä uudistaa ihon suojakerrosta.

Valkohilppaöljyn mineraalit, lipidit ja rasvahapot jättävät iholle persikansiemenöljyn tapaan pehmeän, mutta myös ravitun tunteen ilman, että ihosta jäisi rasvaisen tuntuinen. Tämäkin ihanteellinen ainesosa siksi, ettei se ärsytä ihoa vain päin vastoin! Soijapapuöljy sisältää paljon iholle hyviä rasvahappoja, jotka ravitsevat ja elvyttävät ihoa, jonka jälkeen iho on pehmeä ja tasainen.

Oriflame NovAge ihonhoitokapselit 2

NovAgen tyylikkääseen purkkiin mahtuu 30 kapselia, joita olisi tarkoitus käyttää aamuin että illoin, mutta itse miellän kapselit enemmän yökäyttöön, sillä iho uusiutuu tunnetusti paremmin öisin. (Pelkästään öisin käyettynä kapseleita riittää myös pidemmälle aika välille!) Rasvoittuvan ihotyypin vuoksi pidän päivisin enemmän hoitoneste-seerumi-kevytvoide yhdistelmästä, joten yökäytössä kapselit ovta mitä loistavampia! Aamulla iho on jo valmiiksi ravittu, kostetettu ja heleä joten meikki levittyy täydellisesti iholle. Kuitenkin kuivan ihon omaava voisi mieltää nämä myös päivä käyttöö, jolloin iho pysyy koko päivän kosteutettuna ja heleänä! Yhdestä kapselista riittää reilusti öljyä koko kasvoille ja dekolteelle, jolloin pisarakaan öljyä ei mene hukkaan.

*Nyt saat ihonhoitokapselit hintaan 39.90€ (norm. 60€) Oriflamen nettisivuilta!

Oriflame NovAge NUTRI6 Facial Oil Capsules 2

Onko ''kanankoivet'' tuttujuttu ihonhoidossa?

3 kommenttia:

  1. Olipa mielenkiintoinen juttu! En oo ite koskaan käyttänyt mitään kapseleita ihonhoitoon, mut voisin kyllä tälleen kuuriluontoisesti kokeilla vaikka talvella, kun iho on kuivimmillaan :)

    VastaaPoista
  2. Nyt tänä vuonna otat ehdottomasti kokeiluun! <3 Tätä voi vaikka tehdä kuuriluontoisesti tai käyttää kasvoille silloin kun iho tuntuu kuivalta ja kiristelevältä, ihan omasta ihosta riippuen! :-D

    VastaaPoista
  3. Nää vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoisilta! Itekään en hirveästi tykkää öljyistä ihonhoidossa (paitsi vartalolla), juuri lahjoitin mun kaapissa olleet pari kasvohoitoöljyä pois. :D Mutta tää postaus kyllä vakuutti mut noiden hyvin imeytyvyydestä ja oishan noita nyt muutenkin hauska availla ja levittää iholle. :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.