1.9.2018

Elokuun meikkiostokset


Cosmetics

Instagramiani seuraavat jo varmasti näkivät, että kahmaisimme heti perjantain lanseerauspäivänä Kuopion Sokokselle MACin pisteelle! Muitakin innostuneita naisia ja miehiä näytti odottelevan jo yhdeksän paikkeilla Sokoksen ovien avautumista. Ensimmäisten joukossa ollessamme pääsimme tsekkailemaan uusia testereitä ja kokeilemaan tuotteita sekä MAC tuotteen ostajat saivat klassisenpunaisen Ruby Woon kaupanpäälle!

Olin suunnitellut jo aikaisemmin ostavani  punaisten huulipunieni kaveriksi Macin huultenrajauskynän, tietenkin Ruby Woo sävyssä. Omistan jo ennestään samansävyisen huulipunan minikoon joten kaupanpäälle saamani puna pääsee odottelemaan edeltäjänsä loppua. Olen käyttänyt ahkerasti minikokoani ja olen rakastunut sen täydelliseen klassiseen sävyyn!

MAC cosmeticsia saa nyt ympäri Suomea suurimmilta Emotioneilta ja Sokoksilta, mutta mikäli merkki ei löydy sun paikkakunnalta, voit tilata MACia esim. Eleveniltä*.

MAC COSMETICS LIPSTICK RUBY WOO

Vasta myyntiin tulleet Morphe x Jaclyn Hill paletit himottivat hirmuisesti ja edulliset, vajaan 17€ arvoiset paletit oli myös mahdollista tilata neljän kappaleen pakettina 55€ hintaan. Olin aijemmin lahjoittanut vanhoja puoliksi käyttämättömiä paletteja pois, joten minulla oli hyvä syy ostaa kahden paletin kaveriksi eri sävymaailman omaavia paletteja.

Päätimme tilata kaikki neljä palettia ystävieni kanssa ja pidin itse kaksi palettia; Bling Boss Eyeshadow paletin, joka näyttää tällä hetkevvä olevan out of stock sekä Armed & Gorgeous Eyeshadow paletin. Loput kaksi palettia menivät jakoon ystävilleni, enkä voisi olla tyytyväisempi kun valitsin itselleni nämä kaksi yksilöä!

Mikäli palettien tilaaminen kiinnostaa, käytä esim. James Charlesin koodia JAMES, jolloin saat tilauksestasi -10% pois!

MORPHE X JACLYN HILL EYESHADOW PALETTE

Armed & Gorgeous paletin oranssihtavat ja kultaisen keltaiset sävyt saivat minut ostamaan paletin itselleni ja Access, Coin ja Secure sävyt nousivatkin välittömästi suosikeiksini. Myös Prowl ja Smooth Criminal ovat mielestäni helppoja sävyjä, joita varmasti tullaan näkemään silmämeikeissäni paljon, etenkin näin syksynä.

Alla olevassa kuvassa swatchit menevät samassa järjestyksessä mitä paletissa.

MORPHE X JACLYN HILL EYESHADOW PALETTE SWATCH 2

Toisena palettina minun oli pakko kotiuttaa Bling Boss paletti sen silmäänpistävän violetin glittersävyn vuoksi. Paletin sävymaailma lukuunottamatta Sparksia, Pizzazzia ja Mysticiä on minulle aivan uusi, joten on ihana päästä leikkimään itselle uusilla sävyillä!

Molemmissa paleteissa pigmentin määrä on itselleni aivan huikea, sillä markettimerkkien pigmentit eivät ole olleet päätähuimaavia. Olen molempia paletteja ehtinyt vain nopeasti testaamaan, mutta usko(ttele)n itselleni että molemmat paletit pääsevät ahkeraan käyttöön!

MORPHE X JACLYN HILL EYESHADOW PALETTE 2

Alla olevan kuvan swatchit ovat samassa järjestyksessä paletin nappien kanssa.

MORPHE X JACLYN HILL EYESHADOW PALETTE SWATCH

Millaisia meikkiostoksia sä olet viimeaikoina tehnyt?

4 kommenttia:

 1. Itehän tilasin suoraan koko Vaultin sillä minuutilla, kun ne julkaistiin, ja esimerkiksi tein meikin kummipoikani ristiäisiin Bling Bossilla, ja tuli aivan täydellinen juhlameikki! Noilla kyllä pitää kokeilla vaikka ja mitä <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, Jaclyn fanina toki ymmärrän :-D Paleteilla saisi vaikka minkälaista eyelookkia tehtyä, mutta kouluaamut on big no no, kun tuntuu aina että myöhästyn dösästä joten niitä päiviä saa odotella milloin pääsisi meikkaamana ihan ajan kanssa! :-D

   Poista
 2. Kivoja paletteja! On kyllä ihmeellistä että vihdoin ja viimein tänne avattiin MAC:in piste mutta minä en ole saanut itseäni raahattua vielä sinne?? Ehkä sitten palkkapäivänä, pari juttua on ostoslistalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotin avajaispäiviä koko viikon ja lintsasin sen vuoksi ensimmäisen tunnin, minä joka ei lintsaa ikinä :-D Ensi viikolla sitten kutsu kauneuteen, jota kannattaa hyödynnellä ;-)

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.