26.8.2018

Loistava irtopuuteri rasvoittuvalle iholle


Meikkikokoelmiini on kulkeutunut pitkästä aikaa uusi tuote, joka on ensimmäinen irtopuuterini; Paese merkkinen Bamboo powder -irtopuuteri. Tuotteesta tuli jo ensimmäisellä kerralla suosikki ja on ollut joka päivä osana meikkiä. Oikeastaan aloitin uudestaan meikkaamisen testatakseni tätä ja innostus joka päiväiseen meikkaukseen lähtikin kestävästä pohjasta, jonka kyseinen irtopuuteri sai aikaan.

Paese Babmoo Powder -irtopuuteri 4

Paesen irtopuuteri nousi suosikikseni siksi, että se pitää ihon tehokkaasti mattaisena, mutta silti meikkipohja pysyy kevyenä eikä jää yhtään kakkumaiseksi. Valkoinen puuteri myös mukautuu ihonsävyyn, jolloin rasvoittuvimpien alueiden beikkaus onnistuu moitteettomasti.

Paese Babmoo Powder -irtopuuteri 2

Erityisesti puuteri sopii rasvoittuvalle iholle, sillä sen sisältämä pii imee iholta ylimääräistä talia, jolloin iho pysyy mattapintaisena pidemmän aikaa. Lisäksi akneen taipuva ihoni rakastaa sen antibakteerista ja rauhoittavaa vaikutusta, eivätkä huokoset mene tukkoon tai näpyt tulehdu päivän aikana. Mikäli ihon kiiltely ja rasvoittuminen on meikissä suurin ongelma, suosittelen tätä puuteria kovasti!

Paese Babmoo Powder -irtopuuteri 3

Rasvoittuvalla ihollani suurin ongelma kiiltelyn lisäksi se, että meikkipohjan alla pitää olla kunnon kosteutus pintakuivuuden vuoksi. Vaikka ihonhoitorutiiniin kuuluu paljon kevyitä tuotteita kuten hoitonesteitä ja seerumeita, kuivia poskiani on pakko kosteuttaa tuhdimmalla voiteella ettei pohja kasaantuisi rumasti kuivempiin alueisiin. Tämä myös aiheuttaa pientä rasvaisuutta iholla, jonka irtopuuteri ehkäisee loistavasti.

Paese Babmoo Powder -irtopuuteri

Luonnollisesti päivän mittaa minullakin alkaa T-alue kiiltelemään, mutta painelu wc-paperiin (tai tasokkaammin kiillonpoistopaperiin) pitää kasvot kiillottomina. Pitkinä päivinä laukustani löytyykin jompaa kumpaa, jolloin ylimääräisen kiiltelyn saa pidettyä kurissa. Meikittöminä päivinä Paesen irtopuuteri sopii myös loistavasti käyettäväksi yksinään tai pohjustusvoiteen kanssa pitämään ylimääräinen kiiltely poissa iholta!


Käytätkö enemmän kivipuutereita vai ovatko irtopuuterit sinunkin suosikkeja?

2 kommenttia:

  1. Irtopuuterit on ehdottomasti enemmän mun mieleen, mutta olen jo pitkään miettinyt että laukussa pitäisi aina olla mukana värillinen kivipuuteri jolla saisi korjattua meikkipohjaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta kyllä! Irtopuuterilla korjailu on muutenkin sotkuista ja työlästä verrattuna kivipuuteriin :D

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.