26.11.2021

Olivia Klein tuotteet akneiholle


Olivia Klein

*Postaus sisältää Affliate-linkkejä

Olivia Klein on suomalainen, erityisesti herkälle iholle suunnattu ihonhoitosarja, jossa kaikkien tuotteiden koostumus on hajusteeton ja väriaineeton. Jokaisen Olivia Kleinin tuotteen ainesosa on tarkkaan valittu ja tuotteet räätälöity vastaamaan ihon tarpeita. Pääasiassa tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisia ja luomuviljeltyjä, eikä tuotteeseen ole lisätty koostumusta muokkaavia raaka-aineita. Lisäksi suurimmassa osassa tuotteissa vesi on korvattu kosteuttavalla ja rauhoittavalla aloe veralla.

Olivia Kleinin tuotteiden ulkoasu on kauniin yksinkertainen, tuotteet on pakattu läpinäkyvään pakkaukseen ja varustettu valkoisella etiketillä. Olivia Kleiniä myydään sekä verkkokaupassa että kauneushoitoloissa. Ammattikosmetiikkasarja lanseerattiin 2019 ja tällä hetkellä Suomessa toimii 11 Olivia Klein -hoitolaa. Lähimmän hoitolasi löydät täältä.

Ostin itselleni kolme Olivia Kleinin ihonhoitotuotetta kokeillakseni kuinka luonnolliset tuotteet ilman lisättyjä hajusteita toimivat ihollani. Tähän aikaan minulla oli aknea, jota pyrittiin hoitamaan lääkärin määräämällä aknevoiteella. Voide ärsytti ihoani ja sai aikaan kuivuutta ja punoitusta. Olivia Klein oli itseasiassa ensimmäisiä luonnonmukaisia tuotesarjoja ja viime vuosina olen panostanut yhä enemmän hajusteettomuuteen ja väriaineettomuuteen.

Olivia Klein Jelly Wash - Miedosti vaahtoava puhdistusgeeli ilman ihoa kuivattavia sulfaatteja. Raikkaassa puhdistustuotteessa on vesipohjainen koostumus, jossa ihoa hoitavina raaka-aineina löytyy mm. glyseriiniä ja pantenolia (B5-provitamiinia), jotka kosteuttavat ja vähentävät ihon tulehdustilaa. Puhdistavina aineina tuotteesta löytyy dekyyliglykosidia, lauryyliglukosia sekä kokamidopropyylibetaiinia, jotka ovat ihoa hellävaraisemmin puhdistavia raaka-aineita. 

Raikas, hellävarainen puhdistustuote, joka puhdistaa iholta sekä meikin että lian kuivattamatta sitä. Puhdistuksen jälkeen ihosta jää mattainen ilman kiristelevää tunnetta. Suosittelen rasvoittuvalle akneiholle!


Olivia Klein Jelly Wash

Olivia Klein Acne Spray Toner* - Hoitoneste on rasvoittuvalle ja akneiholle suunnattu tulehdusta rauhoittava suihke. Tuote on suunniteltu aloe vera pohjalle ja siitä löytyy ihoa kuorivaa AHA-happoa. Rauhoittavina raaka-aineina tuotteista löytää mm. teepuuöljyä ja taikapähkinävettä, jotka ovat antimikrobisia raaka-aineita. 

Hoitonestettä voidaan käyttää hoitamaan ihon rasvaisuutta ja rauhoittamaan iholla ilmeneviä tulehduksia. Nestettä suihkitaan iholle runsaasti ja imeytetään iholle taputtelemalla. Vahva suositus rasvoittuvalle akneiholle, mutta mikäli iholla esiintyy myös kuivuutta, suosittelen kaveriksi superkosteuttavan Hydra Spray Tonerin*.


Olivia Klein Acne Spray Toner

Olivia Klein Hydra Lotion* - Kyseessä on rasvoittuvalle iholle suunnattu tehovoide. Tämäkin tuote on aloevera pohjainen ja siinä on useita eri ihoa hoitavaa öljyä. Öljyinä tässä on jojobaöljy, kookosöljy sekä auringonkukan siemenöljy. Jojobaöljy on rasvoittuvalle iholle soveltuva öljy, sillä se vastaa ihon omaa sebumia. Sekä auringonkukan siemenöljy että kookosöljy soveltuvat rasvoittuvan ihon hoitoon. Tässä tuotteessa käytettävä kookosöljy Cocos Nucifera Oil on antibakteerinen ja tulehdusta rauhoittava, eikä se tuki ihoa. Lisäksi taikapähkinävesi ja valkopaju-uute hillitsevät ihon rasvoittumista.

Mikäli pidät erityisen kevyistä voiteista, mutta ihosi kaipaa kosteutta, tämä on sinun voiteesi! Hydra Lotion kosteuttaa ihoa ilman rasvaista tunnetta. Vaikak tuotteessa on öljyjä, lopputulos iholla on semimattainen, josta tiedän rasvoittuvan ihon omaavien pitävän. Nykyään voide on aavistuksen liian kevyt mieltymyksiini nähden, mutta loistotuote edelleen!


Olivia Klein Hydra Lotion

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotesarjalta! Pitääkin tutustua tuohon tarkemmin :) Mulle plussaa ovat suomalaisuus tai edes lähellä tehty ja sitten se, että tuotteet olisivat luonnonkomsetiikkaa tai ainakin jollain tavalla eettisempiä ja ekologisempia :') Tykkään sun blogin ulkoasusta ihan superpaljon♥

    Anskiss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti! Ootko myös yutustunut Ekopharman tuotteisiin? Nekin suomalaisia ja täysin vegaanisia!! Kiitos superisti❤️

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.