10.4.2018

Silkkinen iho hetkessä!


Moikka taas!

Oon kirjoittanut lähiaikoina oikeastaan pelkästään kasvojen ihonhoidosta, vaikka vartalonhoito on mulle aivan yhtä tärkeä asia kuin edellä mainittu. Mä oon ollut ahkera hoitamaan mun vartalon ihoa siitä lähtien kun ekat vartalovoiteet tulivat käyttööni ja ah, mitä parempi tuoksu, sen parempi! Vartalovoiteista ollaan myös siirrytty ihon kuorimiseen sekä pidemmällä aikavälillä vartaloöljyihin ja kuivaharjaamiseen. Koska mullakin vartalonhoidon osalta löytyy suosikkeja, niin kyllä niidenkin täytyy päästä oikeuksiinsa täälläkin!

Organic Shop body scrub, Oriflame Swedish Spa Wonder oil

Koska talven jälkeen iholla saattaa esiintyä kuivuutta ja monesti kuivaihoisimmat kuvailevat jalkojen 'pölisevän', kun sukat tai legginssit riisutaan pois. Tässä vaiheessa ihon kosteutusta kannattaa jo alkaa miettimään ja varsinkin tämä pölisevän ihon poistamista. Hilseilevä sarveissolukerros terveen, kauniin ihon päällä ei varmaankaan ole mikään houkutteleva ajatus?

Itselläni viikottainen hemmotteluhetki auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja silkkisenä. Tähän hemmotteluun kuuluu kuorinta taivaallisen tuoksuisella Organic Shopin Organic Mango & Sugar -vartalokuorinnalla sekä Oriflamen Swedish Spa Wonder Oil -vartaloöljyllä (joka muuten on loistava tuote hiuksiin ja hieromiseen!). Myös päivittäinen kuivaharjaus pitää ihon sileänä ja terveennäköisenä. Kuivaharjauksesta ja sen hyödyistä aijon postata myöhemmin!

Organic Shop body scrub Oriflame Wonder Oil

Ihanan Organic Shopin valikoimaan kuuluu useita ihanan tuoksuisia vartalokuorintoja sekä vartalomousseja ja -voiteita erilaisilla vaikutuksilla, mutta jo tuoksun perusteella yksi suosikeistani on tässä. Valikoimiin kannattaa tutustua ja etsiä oma suosikki! Omani lupaa kuoria ihon tehokkaasti sekä uudistaa sitä antaen sille terveen hehkun ja silkkisen, tasaisen lopputuloksen. 

Tämä hieman tahmainen sokerikuorinta kuorii ihoalta tehokkaasti kuivan ihon jättäen sen pehmeäksi. Kuorinnan parhaan vaikutuksen silkkisen ihon lisäksi näkee siinä, kun voiteet imeytyvät paljon tehokkaammin iholle! Kun kuorinnalla on tarpeeksi pitkään kuorinut ihoa, sen sisältämät sokerit sulavat iholle jättäen ihon silkkiseksi. Organic Shopin kuorintaa suositellaan käytettäväksi pari kolme kertaa viikossa, mutta itselleni riittää kuorinta viikon välein. Ohuempaa ja herkempää ihoa ei tarvitse suosittelujenkaan mukaan kuoria noin usein!

Oriflame Swedish spa Wonder Oil
Oriflame Wonder Oil täältä
Koska kuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleen sarveissolukon, pääsevät kosteuttavat aineet imeytymään paremmin terveeseen ihoon. Vartaloöljy viimeistelee hemmotteluhetken ja mulla toista purkkia menevä Oriflamen Wonder Oil on yksi suosikeistani!  Pienellä määrällä pääsee jo pitkälle ja nopeasti imeytyvää öljyä tuleekin ainakin täällä käytettyä runsaasti. Monikäyttöinen hoitoöljy sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiinejä, sekä manteli- ja kookosöljyä. Iho kyllä kiittää tämän tehokaksikon jälkeen pehmeydellään! Kuivaihoiselle tämä hemmotteluhetki tai pikahoito on oiva tapa päästä eroon ihon kuivuudesta ja hilseilystä! 

Ihanaa loppuviikkoa! Tuleeko vartalon ihoa hoidettua yhtä paljon kuin kasvojen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.