8.4.2018

Naamiosunnuntai - Lumene Harmonia tasapainottava turvenaamio

Moikka!

Jonkin aikaa sitten kirjoitin Lumenen Sisu -naamiosta tänne blogin puolelle ja naamio oli aivan mieletön! Sille kuitenkin löytyi vastaavanlainen haastaja upeampaakin upeasta Harmonia -sarjasta. Harmonia on siis ihoa tasapainoa ylläpitävä, kun taas Sisu toimii ihoa suojaavana sarjana. 

Harmonia -naamion valitsen käyttööni silloin, kun ihoni tuntuu rasittuneelta riippuen huonosti nukutuista öistä tai huonosta ruokavaliosta. Tällöin ihollani on näppyjä, se punoittaa herkästi eikä iho ole kauniin kuulas vaan samea. Eli ei missään parhaassa kunnossa, vai kuinka?

LUMENE HARMONIA (BALANCE) PURIFYINH PEAT MASK

Tehokasta ja antioksidanttista pakurikääpää sisältävä naamio on paksua tahnaa, joka sisätää pieniä partikkeleita jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti. Naamion sisältämät sinkki, magnesium ja kupari rauhoittavat ihoa ja näiden mineraalien vaikutuksen näkee iholla punaisuuden tasoittumisena sekä ihon kirkastumisena. 

Kuten yllämainitsin, turvenaamio on paksua tahnaa ja se jää iholle myös voidemaisena eikä kuivu kovaksi. Tästä ominasiuudesta olenkin innoissani naamioiden kanssa, sillä ilmeilen paljon ja touhutessa naamio alkaa halkeilemaan epämiellyttävästi kasvoilla mikäli naamio on korpuksi kuivuva. Ihmettelen suuresti, miten ennen juurikin halusin naamion kuivuvan kovaksi! :-D

LUMENE HARMONIA (BALANCE) PURIFYIN PEAT MASK

Naamion vaikutusaika on 5-10 min, mutta annan sen helposti olla kasvoilla jopa 20 min (hups) ja ennen pesua tykkään kostuttaa sormet ja kasvoilla olevan naamion ja hieroa sitä hetken kasvoilla kuorinnan tehostamiseksi. Kunnon pesun ja kuivauksen jälkeen kasvoilla on hoitolafiilis, iho on niin pehmeä, kuulas, hoidettu ja ravittu! Säännöllisellä käytöllä myös huomaa näppyjen vähenevän josta epäpuhtaan ihon omistajana olenkin innoissani! 

10 min kasvohoidon saa helposti haettua lähikaupasta ja hintaa tällä on myymälästä riippuen 24.90€

Kaipaako sunkin iho talven jälkeen pientä tasapainotusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.