29.4.2018

Naamiosunnuntai - GLAMGLOW x My Little Pony Glitternaamiot

Moikka!

Instagramissa mua seuraavatkin jo tietävät, kuinka innoissani olin päästessäni kokeilemaan Glamglown uusia glitternaamioita. Goodmanin Emotionin valikoimaan saapui Glamglown uusia My little Pony x Glamglow Glitternaamioita. Siis glitternaamioita. Voisiko olla coolimpaa?

Glamglow x My Little Pony naamiot ovat siis täysin samoja naamioita alkuperäisen Glittermask Gravitymud -naamion kanssa, mutta purkkeja koristavat vain My Little Ponyistä tutut Pinkie Pie, Prinsessa Luna sekä Twilight Sparkle. Lisäksi naamiopurkin sisältä löytyvät överisöpöt My Little Pony tarkka-arkit sekä toki silikoninen spaatteli, jolla naamion saat levitettyä kätevästi kasvoille. Joustavalla spaattelilla sai levitettyä naamion todella helposti kasvoille ilman sotkuja.

GLAMGLOW x MY LITTLE PONY Gravitymud glittermask, Sanniijuliaa

Mielestäni on hassua, että juuri nämä napakoittavat ja kiinteyttävät naamiot tehtiin My Little Pony ja glitter teemalla. Onko kohderyhmä aivan oikea? 

Gravitymud naamio sisältää lakritsi-uutetta sekä rohtosalkoruusua, jotka yhdessä kosteuttavat ja napakoittavat ihoa palauttaen iholle sen nuorekkaan hohteen. Naamio sisältää runsaasti kiinteyttäviä ja ihoa kohottavia ainesosia kuten punaleväuutetta sekä isoflavonoideja sekä sen merilevän sisältämät hyaluronihappo ja jäätikkösavi saavat ihon tuntumana nuoremmalta sitoen kosteutta iholle.

GLAMGLOW x MY LITTLE PONY Gravitymud glittermask

Glittermaski on paksua, mutta joustavaa tahnaa joka tuntui valuvan vähän kaikkialle, mutta spaattelia käyttäen levitys oli helppoa. Koska naamio on peel-off tyyppinen on sitä levitettävä kasvoille paksuhko kerros irroittamisen helpottamiseksi. Tämänkin vaikutusaika on n. 30-40 min kuten monessa muussakin revittävässä kasvonaamiossa. 

Naamion poistamisen jälkeen iholle oli jäänyt aivan ihana heleys! Kasvot näyttivät kuulailta ja kirkkailta, sekä hoidetulta. Ihon sävykin tasoittui reilusti ja punoitus oli tiessään. Kuitenkin naamion jälkeen ihoa piti kosteuttaa runsaasti, sillä ihon pintaa kiristi hienoisesti. Johtuisiko napakoittavasta vaikutuksesta? :-)

GLAMGLOW x MY LITTLE PONY Gravitymud glittermask peel-off

Gravitymud -glitternaamioita suosittelisin ehdottomasti vanhemmalle iholle, joka kaipaa sameuden tilalle hehkua ja pientä ihon napakoittamista! Ihoa tehokkaasti kirkasvien ominaisuuksien vuoksi tämä on samean ihon unelma ja esimerkiksi nuorelle epäpuhtaalleiholle tämä olisi myös toimiva. 40 minuutin vaikutusajan jälkeen iho on kuin uudestisyntynyt ja terveyttä hohtava. Aika-ajoin tehtävänä tehohoitona tämä on huippu!

Glamglowta saat ostettua Sokos Emotioneista hintaan 49.90€ 

Onko Gravitymud naamio jo tuttu tai oletko testannut näitä upeimpia uutuuksia?

4 kommenttia:

 1. Ohhoh, eipä ole tullut nähtyä näin värikästä naamiota :D. Hauskan näköinen ja kuulostaa kertomasi mukaan ihan kokeilemisen arvoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levitin naamalleni kaikki kolme naamiota, ihan huippuja! Ovat kyllä kaikki kokeilemisen arvoisia, ehdottomasti!

   Poista
 2. Pakko päästä testaamaan! Niin nätin näkösiä naamioita! :D

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti testaamaan! Kieltämättä kauneimpia naamioita mitä oon koskaan nähnyt :-)

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.