3.4.2018

MAC laajenee!

Joko kuulit?

MAC laajenee ympäri Suomea 13.5 ja merkin tuotteita saat siitä lähtien shoppailtu Sokoksilta Turusta, Porista, Joensuusta, Lappeenrannalta ja Porvoosta, sekä Emotion Goodmanista, Hyvinkäältä, Vaasasta ja Seinäjoelta! Mut löytää kuolaamasta MACia Hämeenlinnan Emotionista, luultavasti koko viikonlopun ajan työn ohella... :-D

Koko viikonlopun 13.-15.4 lanseeraustapahtumassa esitellään kevään sävyjä ja MACin Make up artistit tekevät huulimeikkejä yllämainituissa liikkeissä. Kannattaa myös tsekata Emotionin ja Sokoksen facebook ja instagram sivut, sillä siellä on käynnissä kisoja, joista voit voittaa tuotepalkinnon!

Joko sulta löytyy pientä ostoslistaa tulevaa lanseeraustapahtumaa varten?;)

MAC

5 kommenttia:

 1. Ääää, miks ei Kuopioon tule? :( MACin huulipunat on rakkautta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mäkin mietin! Yritin jo udella tulisiko Kuopioon ja sain vain epämääräisen vastauksen, ehkä joskus laajenee meillekin päin! <3

   Poista
 2. Ostin jonkin aikaa sitten ensimmäisen Mac huulipunan jossa on kiiltoa mukana . Kuvittelin että se olisi laatutuote kuin Macin meikkejä niin kehutaan joka puolella, mutta ei ! Ei vedä vertoja Clarinsin, Estee Lauderin, YSL:n, Lancomen, Isadoran eikä Diorin huulipuniin millään. Lorealin huulipuna on sekin laadukkaampi ja pian Nyxinkin ! Macin huulipuna maksoi Sokoksella 20 euroa ja se oli viimeinen kerta kuin Macin meikkejä ostan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että puna oli sulle pettymys! Kaikille ei vaan käy:-/ Mikä punassa meni niin paljon mönkään?

   Poista
 3. This was forty-five % greater than what the corporate recorded throughout the same period in 2019. Called Sports & Social, the sports activities bar is poised to offer patrons yet another selection later this 12 months, the power to gamble on sports activities. NetEnt 슬롯머신 AB , NetEnt Alderney Limited, NetEnt Limited and NetEnt Malta Limited are licensed and regulated in Great Britain by the Gambling Commission beneath account numbers 39861, 39600, and 39360. Note that the content on this site shouldn't be thought of betting recommendation.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.