29.3.2018

Tehokkaasti kirkastava C-vitamiini seerumi

*Tuote saatu blogin kautta

Moikka!

Sain jonkin aikaa sitten blogin kautta testiin kolme seerumia ja niistä ylitse muiden oli tämä C-vitamiini seerumi!, Se nousi suosikikseni aika välittömästi tuloksien näkyessä nopeasti kasvoilla!

V10plus on japanilainen kosmetiikkamerkki, joka lupaa tarjota iholle oikeat tuotteet erityistarpeiden mukaan. Valikoimaan kuuluu 10 erilaista seerumia ihon eri tarpeisiin sekä ihana kuorinta-aine (josta minulla oli harmikseni vain pieni näytepussukka, tykkäsin!), puhdistusgeeli, naamio sekä kosteusvoiteet. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne tehty mahdollisimman puhtaiksi ja tiivistetyiksi, jotta tulokset näkyisivät paremmin. Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne ovat täydellisiä myös herkimmällekin iholle. 

Kolmesta seerumista suosikikseni nousi vaikutuksien vuoksi tämä C-vitamiini seerumi. C-vitamiini seerumi on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle iholle, jolla on finnejä, arpia sekä aknea. V10 plus seerumi ei kuivata ihoa sillä sen sisältämä amurinkorkkipuu-uute hoitaa ihoa tehokkaasti ja vaikka inci sisältääkin alkoholia, ei iho jää kuivaksi ja kiristäväksi vaan päinvaistoin. Ehkä parasta seerumissa on se, että sitä voi käyttää myös silmänympärysiholle! 

Seerumissa pidin erityisesti sen ihoa tehokkaasti kirkastavan vaikutuksen vuoksi ja tällä hetkellä kirkas ja kuulas iho on päämääräni (haha, you wish)! Ihoa kirkastavien ominaisuuksien lisäksi seerumi myös auttaa arpiin sekä ihon rasvaisuuteen sekä ihohuokosiin. 

v10plus C-vitamiini seerumi

Seerumin käytön aikana muutoksia tuli kyllä näkyviin! Erityisesti muutokset näki ihon ja sy-ihon kirkastumisessa sekä talinerityksessä, jolloin finnejä ja tukkeumia ei ilmestynyt iholle niin tiuhaa tahtia kuin normaalisti. Myös finneistä tulleet arvet eivät ole niin näkyviä kuin aikaisemmin ja toivoisin että ne lähtisivät mahdollisimman nopeasti pois! 

Seerumi oli todella nopeasti imeytyvää ja vetistä. Iholle se hulmahti todella nopeasti ja välillä sitä tulikin laitettua useita kerroksia! Vaikka imeytyminen oli nopeaa, se ehti iholle laittaessa valua joka paikkaan sen juoksevan koostumuksen takia. Nopea imeytyminen oli plussaa, juokseva, vetinen koostumus miinusta. 

Ps... Sinulla on mahdollisuus tehdä V10 plus -sivuilla seerumitesti, jonka tuloksina tulevat ihosi tarpeisiin sopivat seerumit! Seerumi testin voit tehdä täältä! Itselleni tuli juurikin tämä C-vitamiini seerumi ja pari muuta, joista kerron myöhemmin!

Millaisia tuotteita ihosi kaipaa juuri nyt?

10 kommenttia:

 1. Tämä seerumi kuullostaa erittäin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se onkin! Kannattaa tsekata muutkin sarjan seerumit ja tehdä seerumitestiä jotta oman ihon tarpeet tulevat esille ja täydelliset seerumit löytyisivät! :-)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä, tän merkin tuotteita on taidettu kehua muuallakin! <3 Mun iho kaipaisi talven (ja huonon ihonhoitokauden) jälkeen ihan kunnon kosteutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Mikäli kunnon kosteutusta haet, suosittelen sulle ehdottomasti sitä hyaluronihappo seerumia, löytyy täältä: http://www.v10plus.fi/tuotteet/seerumit/hyaluronihappo-seerumi

   Poista
 3. V10 Plus seerumit on pidemmän aikaa jo kiinnostanut mua ja kiva että kirjoittelit yhdestä niistä! Noiden seerumien ulkonäkö lyö kyllä muhun ihan täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi miten kiva! :-) Multa on tulossa kahdesta muustakin seerumista postausta, ne kannattaa sitten tsekata vielä! Ja ihan totta, ulkonäkö näissä on todella pirteä ja suloinen!!

   Poista
 4. oon halunnu just tätä testata jo tovin mutta päätin ostan uuden vasta kun oon edellisiä kuluttanut tai...poisantanut😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :-D Itsekin pyrin ostamaan uusia tuotteita vanhojen ja vastaavien ollessa lopuillaan!

   Poista
 5. Kuulostaa tosi hyvältä, en olekaan tätä vielä testannut! :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.