31.3.2018

Naamiosunnuntai - Holika Holika Green Tea sheetmask

Moikka!

Helmikuussa laivalla käydessäni mukaani sattui neljä kappaletta Holika Holikan kangasnaamioita, jotka laiskuuden vuoksi ovat jääneet testaamatta. Innostuin nyt kutenkin testaamaan Green Tea -naamiota, sillä ihoni on mennyt syystä tai toisesta huonompaan päin ja se tarvitsi kipeästi pikaista hoitoa!

Green tea -kangasnaamio sisältää itsessään jo vihreää teetä, C-vitamiinia ja kamomillaa. Vihreä tee auttaa ihon kiiltelyyn sekä kirkastukseen, mutta on myös tehokas apu tulehduksiin! C-vitamiini vihreän teen tapaan kirkastaa ihoa erinomaisesti, mutta myös pitää sen kiinteänä. Kamomillalta oikeastaan toivoin virheän teen lisäksi hyviä vaikutuksia sillä se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa! Tällä viikolla esittelinkin jo yhden C-vitamiini tuotteen, eli mikäli ihon kirkastus kiinnostaa, kannattaa se tsekata myöhemmin täältä.

HOLIKA HOLIKA Green Tea Sheet Mask

Tosiaan, olen todennut testaamistani kangasnaamioista, että ne eivät tahdo asettua kasvoilleni kunnolla ja kirjoittamastani MasqueBarin kangasnaamiosta kirjoitin näin ''Omille kasvoilleni naamio oli aivan liian iso jonka vuoksi se ei oikein asettunut suun ympäriltä tai kasvojen reunoilta lähes mitenkään''. Lisäksi kangasnaamiot yleensä valuivat kasvoiltani vaikutusaikana, jolloin naamiota piti jatkuvasti olla korjaamassa.

Holika Holikan kangasnaamio oli heti pussukastaan otettua ihanan kostea seerumeista ja ohuen ohut kangas asettui täydellisesti kasvoille, suorastaan suli iholle! Verrattuna edellä mainitsemaani naamioon, oli Holika Holikan naamio reilusti laadukkaamman tuntuinen, vaikka tuote olikin edullisempi. Pysyvyys kasvoilla oli myös aivan loistava, sillä vaikka touhusinkin samalla kaikkea ei naamio lähtenyt liukumaan kasvoilta silmille tai huulille. Leuan alle taiteltu osa lähti välillä irti iholta, mutta sen sai pyyhkäistyä nopeasti takaisin. Koska naamion pysyvyys kasvoilla on superhyvä ja se on lähes huomamaaton iholla, voi naamiota hyvinkin käyttää aamutouhuja tehdessä. 

HOLIKA HOLIKA GREEN TEA SHEET MASK ON FACE SANNIIJULIAA
Kasvoilta näkee hyvin, että naamio asettuu täydellisesti koon puolesta silmien ja suun ympärille. 

Vaikka kangasnaamio olikin ohut ja luulisi että seerumi ei kestäisi naamiolla kauaakaan. Kuitenkin naamio oli kostea koko 20 minuutin ajan ja iho sai imeä tehokkaasti seerumia itseensä! Lopuksi asettelin naamion vaikuttamaan dekolteelle, jotta edelleen kosteasta naamiosta saataisiin kaikki hyöty irti.

Naamion jälkeen iho oli hiukan klähmäinen, mutta punoitus kasvoiltani oli tasaantunut tehokkaasti. Iho oli myös täyteläisen ravittu ja taputtelinkin vielä pienen määrän pussiin jäänyttä seerumia kasvoilleni. 20ml seerumia sisältävään pussiin jäi siis reilusti seerumia, joka auttoi jälkikäteen iholla rauhoittavina ja kosteuttavina ominaisuuksina. Mulla kyllä iholta löytyy joitan vähän tulehtuneita ja hiukan kipeitä finnejä, jotka olivat hieman rauhoittuneet naamion jäljiltä. Lopputuloksena oli siis kosteuetettu, ravittu pehmeä iho ilman punoitusta!

Kangasnaamiot ovat siitä ihan supereita, jos niitä omistaa kerralla useita (esim. jonkinlaisen setin) voi aika ajoin käyttää kangasnaamioita juuri sen hetken ihon tarpeisiin. Oli iho sitten samea ja kirkkautta kaipaava tai kuiva ja kosteutta kaipaava. 

Holika Holikan naamioita on mahdollista tilata esim. Eleveniltä*.

HOLIKA HOLIKA Green Tea Sheet Mask essence


Joko Holika Holikan kangasnaamiot ovat tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Oii kuulostaapa ihanalta naamiolta♥ Kerrot näistä tuotteista aina niin hyvin, että niistä saa tosi kokonaisvaltaisen kuvan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, Sini ihanasta kommentista! Hyvä että kerotmistani tuotteista saa jotain irti! :-D

      Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.