16.2.2018

Paras tuote silmämeikinpoistoon: Simple Eye make-up remover pads


Moikka!

Jos vielä muistatte, sain tammikuun Bette Boxista Simplen silmämeikinpoistolappuja, joista kirjoitin näin: "Tämä tuli ehkä pienenä pettymyksenä, kun näin taas Simplen meikinpuhdistuslappuja - mulla vaan kertyy näitä!''.  Päätin kuitenkin testata näitä, sillä olen todella laiska puhdistamaan silmämeikkejä erillisillä tuotteilla. Yleensä koulun jälkeen tai iltaisin käytän vain meikinpoistoon tarkoitettua puhdistusmaitoa jolla pohja lähtee tehokkaasti pois, mutta silmämeikki saattaa jäädä pyörimään päiväksi jos pariksikin ripsirajaan tai alaluomelle (älkää te tehkö näin!).

Simple Eye-Makeup Remover Pads (1)

Yleensä juuri eyelinerit ja tummat luomivärit sekä highlight silmänurkassa kiinnittyvät tiukkaan ihoon ja ripsirajaan ja niitä on lähes mahdoton saada pois, ellei jaksa käyttää useampaa tuotetta. Puhdistuslaput kuitenkin poistivat voimakkaammankin meikin täydellisesti silmiltä eikä iholle jäänyt ainuttakaan meikinripettä! Riittää että lapun painaa luomelle ja antaa hetken vaikuttaa meikin päällä, jonka jälkeen meikki on helppo poistaa iholta parilla pyyhkäisyllä. Herkkää silmänympärysihoa ei tällöin tarvitse hangata eikä sy-iho reagoi ja ala punoittamaan.

Nyt silmämeikinpoistolaput ovat aina käytössä aina kun teen voimakkaampaa meikkiä, jolloin ei tarvitse jäädä huolehtimaan jälkeen päin, että jäikö luomille vielä jotain väriä pyörimään. Myös pakkauksen pienen koon ansiosta laput ovat helppo ottaa matkalle mukaan ja näillähän saa poistettua kevyen silmämeikin lisäksi myös koko kasvojen meikit!

Simple Eye-Makeup Remover Pads (2)


Ovatko silmämeikinpoistolaput tutut vai tykkäätkö enemmän poistaa silmämeikin nestemäisillä tuotteilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.