25.2.2018

Naamio sunnuntai: Syväpuhdistava naamio Lumenelta

Moikka!

Nyt olisi taas naamio sunnuntain aika! Viimeksi esittelyyn pääsi kirkastava kangasnaamio, joka kannattaa tsekata mikäli iho kaipaa pikaista kirkastusta juhliin tai muuten vain. Pääset lukemaan siitä täältä. Tänä sunnuntaina vuorossa on syväpuhdistava, Detox-vaikutteinen naamio Lumenen Sisu -sarjasta. Naamion sain viimekuun Bette Boksista ja tätä oli ihana päästä testaamaan! Nappivalinta Bette Boksiin!

Lumene SISU Deep Clean Purifying Mask

Aivan ihanan metsäiseltä tuoksuva naamio lupaa syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa. Naamiolla on kuoriva ja puhdistava vaikutus ihoon ja se sisältääkin luonnollisia kuorivia ainesosia pohjoisesta karpalosta, puhdasta pohjoista lähdevettä sekä tehokkaita männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita.

Riittoisa kasvonaamio jättää iholle viileän tunteen eikä naamio kuivu täysin korpuksi iholla, kuten moni savinaamio tekee. Naamion kuorivat partikkelit eivät ole niin suuria, että kuorivaa vaikutusta tuntisi naamiota levittäessä mutta kuorivan vaikutuksen huomaa naamion poiston jälkeen kun iho on ihanan pehmeä, tasainen ja hehkuva! Parasta on se, että naamio supistaa ihohuokosia (!!) eikä jätä ihoa kuivaksi vaan heleäksi ja hyvin hoidetuksi ravitsevien ja kosteuttavien ainesosien ansioista. Voisin ostaa naamion ehdottomasti täysikokoisena itselleni!

Tässä vasta mökkisaunan unelmanaamio

Lumene SISU Deep Clean Purifying mask


Ovatko Sisu -sarjan tuotteet tuttuja?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Taisi myös nousta yhdeksi mun suosikeista! <3 Testaan vielä Harmonia -sarjan turvenaamiota niin nähdään onko siitä tälle Sisu -sarjan ihanuudelle vastusta! :-)

   Poista
 2. Ää, tää naamio kuulostaa niin ihanalle! Pakko hommata joskus.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä hyvältä! Sisu-sarjan tuotteet eivät ole mulle kovinkaan tuttuja, Lumenen muut sarjat kylläkin ovat :)

  https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisu ei ole itsellenikään niin tuttu, mutta ihana päästä tutustumaan sarjaan näinkin hyvällä tuotteella! Lähde sarja on muuten tutuin, mutta Sisu, Valo ja Hramonia -sarjoista löytyy tuotteita joita haluan ehdottomasti kokeilla!

   Poista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.