2.6.2017

5 tuotetta kynsien kasvattajalle

Moikka!

Sain inspiraatiota tähän postaukseen mun kaverin lyhyistä kynsistä, joita hän yrittää nyt kasvattaa. Hoidan mun kynsiä paljon ja kynsille tulee käytettyä moniakin hoitotuotteita päivässä. Listasin tähän viisi mun lemppari tuotetta kynsien hoidossa ja vähän niiden vaikutuksista kynsien kuntoon.

nail treatment

Trindin Nail Repair - Trindin Nail Repair ei ole tavallinen vahvistaja, sillä se ei koveta kynsiä. Sen sijaan se vahvistaa kynttä ja tekee siitä joustavan, niin että kynsi ei pääse katkeamaan. Tätä olisi tarkoitus käyttää alla olevan Nail Balsamin kanssa joka päivä kahden viikon kuurina. Tämä on ihan ykkönen kynsienvahvistajista, ihan vain siksi, ettei se koveta kynttä. Monesti kynsienkovettajat tekevät kynnestä liian kovan, joka johtaa kynsien poikki napsahtamiseen jos kynsi osuu kovaan pintaan.

TRIND NAIL REPAIR

Trindin Nail Balsam - Kaveriksi Nail Repairille. Balsami pitää yllä kynnen luonnollista kosteustasapainoa, eli ihan täydellinen tuote hauraille ja katkeileville kynsille! Tämä on tarkoitettu käytettäväksi Repairin alle: levitä kynnelle, anna imeytyä parisen minuuttia ja hiero loput tuotteet kynsille ja kynsinauhoille. Tämän jälkeen voit heti laittaa Nail Repairia päälle suojaamaan kynttä.

TRIND NAIL BALSAM

Oriflame The One 5-in-1 kynsiseerumi - Tämä on yksi suosikkini ollut jo jonkin aikaan, sillä tämäkin balsamin tapaan kosteuttaa ja ravitsee kynsiä, jolloin kynnet ovat vahvemmat. Tiesitkö muuten, että kynsien liuskottuminen, eli kynsilevyjen irtoaminen toisistaan johtuu kynsien kuivuudesta? Juuri nämä kosteuttavat tuotteet auttavat tähän ongelmaan!

ORIFLAME THE ONE NAIL SERUM

Lasiviila - Tai mikä tahansa kynsiviila. Kynsien leikkaaminen voi aiheuttaa kynsilevyjen irtoamisen toisistaan, joka taas näkyy kynsien lohkeiluna ja liuskoittumisena. Kuulostaako tutulta? Viilaus tehdään aina ulkoreunasta kynnen keskiosaan. Kynttä kannattaa myös viilata yksisuuntaisesti aina alhaalta ylöspäin, eikä hangata kynttä edestakaisin.

NAIL FILE

EkoPharma Hilla kynsinauha öljy - Tämä on yksi kynsinauhojen Tuhkimo tuote! Meillä oli tätä koulussa käytössä ja tämä on sellainen tuote, joka auttaa kynsinauhoihin heti. Kynsinauhat ovat välittömästi pehmeämmät ja terveemmän näköiset! Tietenkin kynsinauhatikut pitää poistaa kynsinauhaleikkureilla, jos sellaisia löytyy (älkää missään nimessä menkö repimään tikkuja, se vain pahentaa kynsinauhojen kuntoa!!). Kynsinauhojen kunto vaikuttaa aika paljon kynsien kuntoon, joten ensiksi: panosta kynsinauhoihin, sitten kynsiäkin on helpompi hoitaa.
+ Kynsinauhoista saa heti siistimmät kun kynsinauhoja työntää varovasti appelsiinipuutikulla pois kynnen päältä. Muista pehmentää kynsinauhat ensin joko kynsinauha öljyllä tai liottamalla kynsiä vedessä viitisen minuuttia. Ja tosiaan, koska käytän tätä tuotetta aina koulussa, ei minulla ole tästä kuvaa!

EKOPHARMA HILLA KYNSINAUHAÖLJY
Kuva täältäMiten sinä hoidat kynsiäsi kotona?

8 kommenttia:

 1. Tosi hyödyllinen postaus! Tykkäsin!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi että, tää postaus tuli kyllä tarpeeseen! Just tänään kamppailin mun kynsien kanssa. Olin kärsimätön, enkä antanut kynsinauhojen pehmetä tarpeeksi pitkään, joten niiden paineleminen tikulla ei auttanut sit mitään. Lopulta luovutin ja heitin vaan kynsilakat päälle... Pitää ens kerralla muistaa panostaa vähän enemmän. :D
  http://sannialina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla että tästä oli hyötyä! Kannattaa panostaa kunnolla ja tehdä vaikka kerran kuukauteen sellainen huolellinen kynsien ja kynsinauhojen hoito, kuuin että tekisi pari kertaa viikossa hutiloiden :-D

   Poista
 3. Noloa myöntää, mutta en hoida kynsiäni oikeastaan mitenkään. 😱 Pitäis varmaan joku ostaa koska mun kynnet liuskottuu aina jossain kohtaa. :/ hyvä postaus!!
  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsien liuskottuminen on raivostuttavaa :-/ Kannattaa vaan pyrkiä kosteuttamaan käsiä ja kynsiä, sillä sekin auttaa paljon kynsien liuskottumiseen!

   Poista
 4. Nää sun kynsipostaukset on niin ihania! Ja tosi hyödyllisiä, oon nimittäin miettinyt että miten sais kynnet parempaan kuntoon. :)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.