15.2.2017

Uusittu ihonhoitorutiini

Lueskelin tuossa vanhempia ihonhoito postauksia ja pakko sanoa, olen ajatellut kokoajan että mun ihonhoitorutiinit on samoja kuin ennenkin. Kuitenkin lukiessani viime vuoden ihonhoito -postausta, huomasin, että mun melkein kaikki ihonhoitotuotteet ovat muuttuneet. Vuoden alussa on hyvä päivittää ihonhoitorutiinikin tänne!

Aloitan kasvojeni puhdistuksen pesemällä meikit pois - jos sellaista olen päivällä käyttänyt. Tällä hetkellä kaapista löytyy Nivean Cleansing Wipes -meikinpuhdistusliinat. Liinat siis ostin sitä varten, että voisin pistää ne laukkuun ja poistaa meikkini ennen tanssia. Puhdistusliinojen lisäkis käytän Nivean Sensitive Caring Micellar Wateria tai Garnierin Micellar Cleansing Wateria.  Toinen näistä  tehostaa vielä liinojen puhdistuksen, sillä puhdistusliinat eivät poista ihan kaikkea iholta.

MEIKINPUHDISTUS

Meikkien puhdistuksen jälkeen pesen kasvoni Oriflamen Pure Skin Purifying face wash -puhdistusgeelillä (rasvainen iho) tai Mary Kayn Botonical Effects -kasvojenpuhdistusaineella (sekaiho). Oriflamen kasvojenpesuaine on toiminut todella hyvin. Tulin aluksi ajatelleeksi, että tämähän kuivattaisi hirveästi, rasvoittuvalle iholle kun on... Kuitenkaan kuivattamisen merkkejä ei ole hirveämmin näkynyt vaikka omistankin pintakuivan ihon. Ei ainakaan ole pahentanut kuivuutta. Mary Kayn arvostelun voit lukea tästä.

ORIFLAME&MARY KAY

Pesun jälkeen käytän Oriflamen Aloe Vera -kasvovettä (normaali ja sekaiho) neutralisoimaan ja kosteuttamaan ihoa. Tuote löytyikin Tammikuun suosikeista! Kosteutukseen käytän myös tottakai päivävoidetta, joka on Oriflamen Optimals Oxygen Boost day cream (rasvainen iho). Tämä on auttanut paljon ihon rasvaisuuden ja kiiltelyn kanssa, muttei kosteuta mielestäni tarpeeksi kuivia alueita. Optimals sarjasta löytyy myös sekaiholle tarkoitettu voide, joka ehkäisee talin eritystä ja kiiltelyä T-alueella ja kosteuttaa kuivia alueita. Tämä kuulostaisi ehkä omalle iholle sopivalta, mutta olen tykännyt tuosta rasvoittuvalle iholle tarkoitetusta voiteesta äärettömän paljon!

ORIFLAME TONER&CREAM

Käytän myös pari kertaa viikossa kasvoharjaa, jossa on herkälle ja normaalille iholle tarkoitetut vaihtoharjat. Kasvoharja tehostaa ihonpuhdistusta hyvin, mutten käyttäisi sitä joka päivä vaikka ohjeissa sanotaankin ''minuutti päivässä''. Myös kasvonaamioita löytyy pari, molemmat Oriflamelta, yllätys yllätys. Toinen on Pure skin mustapäänaamio ja toinen Swedish span purifying face mask. Näitä naamioita olen käyttänyt niin, että T-alueelle pistän mustapäänaamiota ja Swedish span naamiota muualle kasvoille.. Näitä tulee käytettyä kerran kahdessa viikossa, olen nykyään laiskempi naamioiden kanssa. Ennen saattoi tulla käytettyä naamioita kaksikin kertaa viikossa ja voin sanoa, ettei ihoni tykännyt yhtään.

ORIFLAME NAAMIOT&KASVOHARJA

Kuorinta-aineita löytyy kaksi, Nivean Purifying wash gel ja Oriflamen Pure Skin 2-IN-1 Face Wash & scrub. En kuitenkaan tule käyttämään kuorintoja vähään aikaan, sillä koulussa teemme nyt ihonhoitoja toisillemme ja ihoni on alkanut reagoimana kaikkiin kuorinta-aineisiin. Onneksi kuitenkin kasvoharja kuorii ihoa edes vähän, ilman että ihoni reagoi siihen! Kuitenkin ennen ihon reagoimista molemmat kuorinta-aineet olivat oikein toimivia! Sitten kun multa löytyy taas uskallusta kuoria ihoa, niin nämä pääsevät taas ahkeraan (kerran viikossa) käyttöön.

ORIFLAME SCURB '

Kiinnostaisiko kuulla jostain tuotteesta enemmän?

6 kommenttia:

 1. Oih, täytyy itsekin kokeilla noita Nivean meikinpuhdistusliinoja! Ovat varmasti laadukkaampia kuin Rainbown, varsinkin kun oma iho on todella herkkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Nuo Nivean ovat mun lemppareita kaikista liinoista joita olen kokeillut!:)

   Poista
 2. Nää näyttää tosi kivoilta! Itsekin innostun aina kaikenlaisista kasvonaamioista, mutta jonkin ajan jälkeen unohdan sitten käyttää niitä. :P Cienin puhdistusliinat on muuten kanssa tosi hyviä, vaikka taitaa olla kaikkein halvimpia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mullakin käytössä nyt kolme, mutta yhtä en edes viitsinyt esitellä kun se on jäänyt käyttämättä! :D

   Poista
 3. Kiva postaus ja hyviä kuvia!
  https://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.